TürkNet tavsiye edilir mi?

burakdurdag

Megapat
Yer
ERZURUM
Daha fazla  
Meslek
Kimya Mühendisi
Sözleşmem bitiyor daha uygun fiyata internet almak istiyorum ama Türk Telekom hariç bilgim yok diğer firmalarla ilgili. Erzurumda yaşıyorum öyle her firmanın hizmeti yok bulunduğum yerde o sebeple TürkNet veya Türk Telekom olabilir ancak. TürkNet kullanıp tecrübelerini aktarabileceklere şimdiden teşekkür ederim.

Bir türknet kullanıcısıyım. Eğer bu soruyu 2 ay önce bana sormuş olsaydınız cevabım olumlu olurdu. Ancak son 2 aydır yaşamadığım internet sorunu kalmadı.

Hız sorunları bunların başında geliyor. Altyapının desteklediğini söyledikleri için 75 MBPS olan pakete geçtim ama hiçbir zaman 60'ı geçemedim. Zaten sonra altyapı hızı 40 MBPS'a sabitlenince paketi tekrar 35 olana geçtim.

Son 1-2 haftadır upload hızım 0.7'e sabitlendi. Yani tam olarak rezalet.

Bağlantı kalitesi zaten yerlerde. En iyi zamanda 2 günde 1 kez kopma sorunu yaşamaya başladım. 3 yıldan fazladır kullanırken hiçbir kopma yaşamamışken son 2 ayda olmaya başlaması çok can sıkıcı oldu.

İki gün önce gündüz 4 kez bağlantım koptu. Bu kopmaların 3'ü 1-1.5 saatte olunca dün millenicom'a geçmek için başvuruda bulundum. Millenicom'da konuştum kişi de türknet'te bu yönde ciddi şikayetler olduğunu söyledi.

Yani yaşadığım tecrübeye bakarak şuan için arkanıza bile bakmadan kaçın önerisini yaparım.

Benim altyapım eski ve 16 Mbps alıyorum. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum 1-2 defa problem oldu hemen uygulama üzerinden çağrı oluşturdum 3 iş günü içinde sorun çözüldü. Ben memnun kaldığım için öneriyorum.

Bulunduğum konumda aldığım değerler:
İndirme: 33.19 mb/s (ortalama)
Yükleme: 5.208 mb/s (ortalama)
Gecikme: 6.26 mb/s (ortalama)

Ben memnunum açıkcası. Eğer altyapınız müsait ise tavsiye ederim. Bulunduğum binanın eski bir yapı olması nedeniyle telefon bağlantısı çok uğraştırdı. Buna rağmen çok iyi bir destek hizmeti aldım. Sonrasında da bir problem yaşamadım. Umarım faydalı olur

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı