TürkNet telefon başvurusu

mamdin

Centipat
Merhaba yaklaşık 3 gündür TürkNet'e aboneğim altyapı sorgulamada 83 Mbps gözüküyordu aboneliğim aktif oldu hizmetlerde 35Mbps yazıyor fakat hala 16 Mbps alıyorum TürkNet'e kayıt bıraktım bana telefon başvurunuz sonuçlanmadı dedi size haber verilecek dedi daha önce başına böyle bir olay gelen var mı? Ve kaç günde sonuçlanıyor bilen var mı?

Merhaba yaklaşık 3 gündür TürkNet'e aboneğim altyapı sorgulamada 83 Mbps gözüküyordu aboneliğim aktif oldu hizmetlerde 35Mbps yazıyor fakat hala 16 Mbps alıyorum TürkNet'e kayıt bıraktım bana telefon başvurunuz sonuçlanmadı dedi size haber verilecek dedi daha önce başına böyle bir olay gelen var mı? Ve kaç günde sonuçlanıyor bilen var mı?

Muhtemelen bulunduğunuz yerde boşta port yok yakın zamanda hızınız normale dönücektir.

Bölgeye yaklaşık 1-2 hafta TTNET HiperNet altyapısı koydu sistemde 85 Mbps alabilirsiniz diyordu bende 3-4 gün önce TürkNet'e geçtim bana öyle bir mesaj verdi ayrıca teknik bilgiler sayfasında santral gözükmüyor. Bana telefon başvurunuz sonuçlanmadı diyor bilmiyorum bekliyorum hala.
TürkNet'ten bana mesaj geldi telefon başvurusu 4 iş günü içerisinde sonuçlanır diye olumsuz olma ihtimali var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı