TürkNet tercih edilir mi?

Fiberde tercih edilebilir bence. Müşteri hizmetleri yaptığınız soruna 24 saat içerisinde geri dönüş yapıyor, hiç dönmedikleri olmadı. Twitter destek hesaplarına saniyesinde cevap veriyorlar.
 
Bu pandemi sürecindeki Online dersleri hep Zoom veya EBA üzerinden girdik. E ders Zoom'un zaten saat başına yaklaşık 1 GB'lık bir internet tüketimi var. Ben günde sabah 9 akşam 5 dersteyim. Hadi yine birkaç ay dayandık ama bir yerden sonra da artık faturalar kat kat artmaya başladı. Hotspot falan dayanmıyor artık. Biz de eve internet bağlatmaya karar verdik ama bu konuda her kafadan ses çıkıyor. cimri.com'a falan girdim arkadaş tavsiyelerini dinledim ve bana en mantılı olanı TürkNet geldi. Ama benim daha adını bile duymadığım bir internet sağlayıcısına güvenemedim. Şikayetvar.com'a çoğu kişi bir muhatap bulamamaktan yakınıyordu. Ama bu fiyata da en mantıklı olan ev interneti de TürkNet'di. Bu konuda sizden de yardım almak istiyorum.

TT altyapısı ise sakın ama kendi altyapısı ise tercih edebilirsin TürkNet kendim kullanarak söylüyorum.
 
Ben yazlığımda TürkNet kullanıyorum, kendi evimde de TT. İkisi de 35 Mbps. TT'de sıkıntı yaşadığım çok nadir oluyor. Ama TürkNet'te günde en az 3-4 kere internet download ya da upload hızlarından birinin neredeyse 0'ı görmesi yüzünden (bazen ikisi birden 0'a dayanıyordu) modem resetlemek zorunda kalıyordum. TürkNet'in kurulumu benim evimde 15 gün sürdü(Gelibolu-Çanakkale). Ama tüm olumsuzluklarına rağmen fiyatı uygun ve işimi görüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı