TürkNet tercih edilir mi?

Ben yazlığımda TürkNet kullanıyorum, kendi evimde de TT. İkisi de 35 Mbps. TT'de sıkıntı yaşadığım çok nadir oluyor. Ama TürkNet'te günde en az 3-4 kere internet download ya da upload hızlarından birinin neredeyse 0'ı görmesi yüzünden (bazen ikisi birden 0'a dayanıyordu) modem resetlemek zorunda kalıyordum. TürkNet'in kurulumu benim evimde 15 gün sürdü(Gelibolu-Çanakkale). Ama tüm olumsuzluklarına rağmen fiyatı uygun ve işimi görüyor.
İkisini objektif bir şekilde kıyaslayacak durumdasınız. Size göre hangisi peki
 
Taahhüt ve sıkıntı yaşama durumunda iptal konusunda TT gerçekten çile çektiriyor. Ama TürkNet mobil uygulamadan bile iptal edilebiliyor. Bence en mantıklısı etrafınızdaki kullanıcılardan internetlerinde sıkıntı yaşayıp yaşamadıkları hakkında görüş alıp tercihi ona göre yapmak. Çünkü gerçekten şans işi biraz.
 
Evet hocam o sıkıntı nedir? Ben download değil de ping sıkıntısı alıyorum akşam ping 60'a sabitleniyor. Firmanın zaman zaman çıkan kronik arızası mı bu?
Hayır, ilk defa genel anlamda böyle bir sorun yaşandı. Günlerdir ulaşmaya çalışıyoruz yetkililere, sonunda geri dönüş aldık. Problemin farkına vardılar, sorunun düzeltilemesine yönelik çalışmalar başladı. Cuma gününe kadar bütün bölgelerde sorunun giderilmesi bekleniyor. Cuma gününden sonra probleminiz devam ederse yeni bir destek kaydı oluşturun.
 

Geri
Yukarı