TürkNet vaadettiği 50 Mbps hızı verir mi?

zAniest

Hectopat

Resimde gördügünüz gibi TürkNet bana 50Mbps download ve 4MBps upload sunuyor ama sorum duydugum kadarıyla bu direk bana gelecek internet olmayabilir sadece en yüksek tahmini hız peki TürkNet'e geçersem bu 50 Mbps download ve 4MBps upload degeri en fazla kaça düşer?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne Kadar Hız Alırım sorusunu adres bilgilerinizle sorduğunuz zaman size ne kadar hız verebileceklerini söylüyorlar. Bu sizin paylaştığınız görsel, eğer 10 TL fark öderseniz size 50 Mpbs ye kadar hız verebiliriz dedikleri bölüm. Yani bu durumda size ya 16 ya da 35 Mpbs hızı 75 TL fiyat ile verebiliyor olmaları gerekiyor sizin ki hangisi.

Son düzenleme:
Ben TurkNet'den çok memnunum, tavsiye ederim. Turk Telekom ile aynı kalitede hizmeti çok daha uygun fiyata aldım kullanıyorum. 2-3 hafta önce 35mbit interneti 115TL'ye kullanıyordum, şimdi 85TL'ye 75mbit kullanıyorum. En az 66mbit geldiğini gördüm, 3 haftalık kesinti ve hız kaybı olmadı. Fiber yok, ADSL üzerinden VDSL olarak alıyorum bu hızlı, upload 5mbit, 4-4.5 arasında gelip gidiyor.

Türknet: 1 Ay ücretsiz ben 1 ay ücretsiz siz kullanabilirsiniz. Lütfen bu kod ile başvuru yapın. "NYF17YQ71SYJ" İstanbul ümraniyede kullanıyorum. Memnunum adım onur k. Hızı tam verirler diye düşünüyorum.

Merhaba,

10 TL vererek hangi pakete geçtiğinizde size 75 mbps veriyorlar. Ben türknet kullanıyordum, çok download (5 TB) yaptım diye beni aradılar, kurumsal mısınız diye sordular. Hayır bireysel dedim. Ama boş bulundum ofis adresimiz için kurumsal düşünmüştük alamadık dedim. Ama ofis adresimiz farklı tabi. Bunlar da yanlış anlayıp internetimi iptal ettiler. Eski kullanıcıydım ve 78/4 Mbps yi 76 tl ye alıyordum. Şimdi ise tekrardan türknete girdim ve yeni olduğum için 35 mbps yi 76 tl ye veriyorlar. Paket yükseltme kısmında 50 mbps ye kadar yükseltme önerisi var ama biliyorum ki hattım 78 mbps yi çok rahat destekliyor çünkü kullandım. Eğer 50 mbps ye yükseltirsem benim hızımı 50 ye mi sabitlerler yoksa 78 verirler mi.. Yani sizde durum nasıl oldu ? Paket yükseltme kısmında sizde de 50 mi yazıyordu yoksa 75 mbps ye yükselt mi vardı ?

Selamlar

Çok indirme yapıyorsunuz diye niye internet iptal ediliyor ki? Ne olmuş yani.

Çok indirme yapıyorsunuz diye niye internet iptal ediliyor ki? Ne olmuş yani.
Aslında edilmiyor. Ben orada salaklık edip ofisimiz için kurumsal düşünüyoruz dediğimde beni anlamadan ev adresim için kurumsal düşündüğümüzü sandılar ve kurumsal bölüme yönlendiriyorum sizi dedi. Bende olur dedim, olur da ofis adresimiz için bişeyler yapabilirler. Bunlar bana ulaşamadılar ve kurumsal ulaşamadı evde kurumsal kullanıyorsunuz kafası ile kapattılar. Olay bu. Kapatıldıktan sonra abone hattını arayıp sorduğumda istediğiniz kadar indirme yapabilirsiniz dediler. Eski telefon kayıtlarımı dinleyip de yanlış anladınız beni diye itiraz etmem lazım. Sonuç alamazsam tüketici hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum.

Gerek var mı derseniz şundan dolayı.. 3 aylık ücretsiz hakkım vardı ve 78 mbps yi 76 TL ye kullanıyordum eski kullanıcı olduğum için, ama şimdi 78 verecekler mi belli değil ve bunu 86 TL ye verecekler paketimi yükselt yapmam gerekiyor.

Kayıt dinleme konusu sıkıntı. Türk telekomla telefonda dalaşırken dedim o zaman önceki kaydı dinleyelim. Beyfendi o öyle olmuyor, dilekçe savcılık vb süreçleri var dedi.

Kayıt dinleme konusu sıkıntı. Türk telekomla telefonda dalaşırken dedim o zaman önceki kaydı dinleyelim. Beyfendi o öyle olmuyor, dilekçe savcılık vb süreçleri var dedi.
Aslında biraz iğneleyici bir ağızla ''Beni kazıklamamanız için bu görüşmeyi kayıt altına alıyorum x bey/hanım, onaylıyor musunuz?'' diye soracaksın bunlara sende alacaksın kendi kaydını.

Aslında ben kendim kaydetmiştim konuşmaları telefonun kayıt özelliği ile. Ya siz kendi kaydınızı bulun dinleyin diyecem yada sistemleri müsade ediyorsa konuşma kaydını upload edim burayın dinleyin diyeceğim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…