TürkNet VDSL Hat değerlerim nasıl?

Bence elektrikçi yardımı ile veya kendin yapabiliyorsan iç tesisatını değiştir. Hızda artış olabilceğini düşünüyorum. Kopma sorunu geneli zaten iç tesisattan kaynaklı olur. ISS çalışma yapmıyorsa yani Türk Telekom herhangi bir çalışma yapmıyorsa internet bağlantın gitmez. Mesela benim iç tesisatım sıkıntı gelen hız 35/9 Max alabildiğim. Ankastrede 60/51 internet var. Ek yapılmasa mis gibi internetim var ama TT bozuyor. Neymiş 5 Mbps üstü upload veremeyiz. 8 verdiler onu da geri aldılar. Kanka bu arada yapadaki uploaddı kullanmayacaksan bana versene . Rica etsem hız testi atabilir misin?

Toplam 5 sekme açık ve modeme 6 cihaz bağlı. Çoğu kullanım dışı ama öylesine bağlı yani bu saatte. Yaparken Youtube üzerinden yeni bir şarkı açıldı. Upload ise şansına düşük çıktı
TürkNet'in kendi sunmuş olduğu hız testi ile yaparsam daha yüksek çıkıyor. Hangisine güvenmek istersen

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    15,8 KB · Görüntüleme: 62
  • Ekran Alıntısı2.JPG
    26,1 KB · Görüntüleme: 53

O upload hızının keyfini çıkar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…