TürkNet VDSL Kopma Sorunu

Modemdeki SNR ayarı şöyle;

Ben Rizenin ilçesinde oturuyorum burda merkezde kablolar yer altından ilerliyor fakat benim bulunduğum mahalleye ankastre dolabından çıkan kapalı kablo telefon direkleri ile havadan dağılıyor. Bu kablo benim evimin bulunduğu mahalleye dağilmadan önce benim evimin yakınında ufak bir kutuda toplanıyor ordan her eve dağılıp evlerin tesisatına bağlanıyor. Ben o kutudan evin tesisatına bağlanmadan direk modeme kablo çektirdim. Umarım anlatabilmişimdir.

Yanlış bilgilendirme için özür dilerim.

Dediğim gibi bu değerler ile kopma yaşamanız çok garip. Ya santraldeki portlarda sıkıntı var ya da modeminizde. Eğer farklı bir modem varsa deneyiniz.
Yanlış bilgilendirme için özür dilerim.
Estağfurullah hocam, beşer şaşar normaldir.

Dediğim gibi bu değerler ile kopma yaşamanız çok garip. Ya santraldeki portlarda sıkıntı var ya da modeminizde. Eğer farklı bir modem varsa deneyiniz.

İlk mesajda söylediğim gibi farklı modemle de kopmalar yaşadım. Santralde sorun olduğu sonucu kalıyor ama bu sorundan önce aylarca sorunsuz kullandım, sonsuz desatek kayıtlarım sonucun da santalde hiçbir sorun tespit edilemedi.

Çözebilen var mı sorunu? Bende Asus DSL N16 Kullanıyorum ve kopma sorunu bende de mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…