TürkNet vs Millenicom

Bizimki kuruldu hocam bugün hiçbir sıkıntı yok sizinkine de geldiler mi?

Bizim ki zor dostum telefon hattını komple çıkardığı için Telekom internet bağlanılmıyor boş port bekliyorum Millenicom 1 ay sürer diyor. Valla bilmiyorum biri yanlış yapıyor geçiştiriyor o kişi de Telekom gibi geliyor öğrene bilecek yerde yok arıyorsun interneti nerdne aldıysan o port verecek diyor evdeki portu sökerken lap diye söküldü ama ev telefonu bile çalışmıyorken arıyoruz telefon arızayı eve kadar sorunsuz diyorlar her seferinde. Sinirlerim tavan durumunda işleyiş nasıl bilmiyorum da öğrenemiyorsun da BTK'dan şikayet ettim hala internet sağlayıcınızla iletişime geçin bizle alakası yok diyor olan hattı söken kendisi bildiğin eve gelen siyah telefon hattının ucunu çıkarmışlar kutudan sorun yok diyorlar.

Bizim ki zor dostum telefon hattını komple çıkardığı için Telekom internet bağlanılmıyor boş port bekliyorum Millenicom 1 ay sürer diyor. Valla bilmiyorum biri yanlış yapıyor geçiştiriyor o kişi de Telekom gibi geliyor öğrene bilecek yerde yok arıyorsun interneti nerdne aldıysan o port verecek diyor evdeki portu sökerken lap diye söküldü ama ev telefonu bile çalışmıyorken arıyoruz telefon arızayı eve kadar sorunsuz diyorlar her seferinde. Sinirlerim tavan durumunda işleyiş nasıl bilmiyorum da öğrenemiyorsun da BTK'dan şikayet ettim hala internet sağlayıcınızla iletişime geçin bizle alakası yok diyor olan hattı söken kendisi bildiğin eve gelen siyah telefon hattının ucunu çıkarmışlar kutudan sorun yok diyorlar.
anladım hocam umarım yakında kavuşursunuz.

Arkadaşlar Millenicom gerçekten iyi bir internet sağlayıcısı ben 100 Mbps sınırsız kullanıyorum kopma vs ping sorunu yok donma yok gerçekten güzel eğer gecicekseniz müşteri hizmetlerine verdiğim kodu söylerseniz 1 ay ücretsiz kullanırsınız. Benim aldigim değerler bunlardır kod: 9C319787
IMG_20200416_201442.jpg
IMG_20200416_183826.jpg

Arkadaşlar Millenicom gerçekten iyi bir internet sağlayıcısı ben 100 Mbps sınırsız kullanıyorum kopma vs ping sorunu yok donma yok gerçekten güzel eğer gecicekseniz müşteri hizmetlerine verdiğim kodu söylerseniz 1 ay ücretsiz kullanırsınız. Benim aldigim değerler bunlardır kod: 9C319787Eki Görüntüle 537689Eki Görüntüle 537690

O hız için evimi değiştiririm benim altyapı maalesef 11 mbs not-yer şişli.

Benim arkadaşların evinde millenicom var. Onlardan duyduğum ve kendim test ettiğim kadarıyla çok memnunlar. Ben de en kısa sürede superonline dan geçiş yapmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar Millenicom gerçekten iyi bir internet sağlayıcısı ben 100 Mbps sınırsız kullanıyorum kopma vs ping sorunu yok donma yok gerçekten güzel eğer gecicekseniz müşteri hizmetlerine verdiğim kodu söylerseniz 1 ay ücretsiz kullanırsınız. Benim aldigim değerler bunlardır kod: 9C319787Eki Görüntüle 537689Eki Görüntüle 537690

Merhabalar, Millenicom için kod paylaşmışsınız bu geçerli midir hala yoksa yeni paylaşabilir misiniz? Ben de millenicom ile anlaşma yapacağım ancak kod olayı ve bu kodu hangi aşamada müşteri hizmetlerine söylemem gerektiği hakkında bilgim yok yardımcı olabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı