TürkNet vs NetSpeed vs Millenicom

@Muharrem[TR]

Belki su an Corona virusunden dolayi kurulum konusunda yavas kalmislardir.
Yok hocam kurulum veyahut başka bir durum yok. Hepsi hazır sadece beni türktelekomdan alıp kendilerine taşıyacaklar. 1 ayı geçti taşıyamadılar. Türktelekomla olan sözleşme bittiği için fazla ücret çıkartıyorlar onuda ödemiyorlar. Yoksa ben beklerim sıkıntı değil ama işlerini düzgün yapmadıkları için bana durduk yere ücret ödetiyorlar. Daha detaylı buraya da yazdım.
Şimdi başka bir firmaya da başvuramıyorum. Ne yapacağız belli değil.

Gecmis olsun hocam. Bende bu durumlardan sıkıldım. Su an internet vs kullanmiyorum. Mobil verimle geciniyorum. Bir internet alacak olsam istedigim yere tasiyabilme avantajindan dolayi Superbox’ı tercih ederdim.

Türknet kullanıyorum. 5 ping 35 down 3 up alıyorum.

Aynı kopma sorununu sıklıkla ben de yaşıyorum. Bu sebeple TürkNet'e başvurdum. Kaderimiz aynıymış. İnşallah yüzümüz ak bir şekilde süreçlerimiz tamamlanır.
Bugün TürkNet tarafından yeniden arandım. NetSpeed'in red yanıtı yüzünden yeniden başvuruda bulunulmuştu. Bu sefer de sistemsel sorun dolayısıyla tekrar başvurulmuş. Yine 48 saatlik yasal süreç falan diyor. Döngüye girdik sanırım. Yakın zamanda internet TürkNet'e geçemeyecek galiba. Şu an evimde gidip gelse de bir internet mevcut. Dolayısıyla artık salmış durumdayım. Ne zaman geçirilirse o zaman kullanmaya başlarız artık.
TürkNet'e geçiş işlemim tamamlandı. Şu an için ADSL bağlantı ile internete bağlıyım. Destek kaydı açıp VDSL'e geçirilmesini talep ettim.

VDSL geçiş işlemi de tamamlandı. Destek kaydı açtıktan bi' 6-7 gün geçmesinin ardından kimse ilgilenmeyince çareyi TürkNet Twitter Destek'e yazarak buldum. Sağ olsunlar 1 saat içerisinde hattımı VDSL'e taşıdılar.

Son düzenleme:
TTNET'den Millenicom geçiş yaptım, gayet memnunum 35 mbits sınırsız.

Millenicom 1 ay bedava kod: 62ABC1DE

Hocam konuyu hortlattık ama TurkNet'e geçtikten sonra deneyiminiz ne oldu? Memnun kaldınız mı?

Hocam konuyu hortlattık ama TurkNet'e geçtikten sonra deneyiminiz ne oldu? Memnun kaldınız mı?
Memnunum. Kullanmaya başladığımdan bu yana öyle uzun süreli kesinti yaşamadım. Genelde geceleri bakım yapıyorlar. Onda da 5-10 dk içinde İnternet toparlıyor. 95 TL ödüyorum ve 75/8 Mbps hız alıyorum. Oyunlardaki ping durumu da gayet iyi. Valorant'ta İstanbul sunucusuna 16-19 ms ile bağlanıyorum. Frankfurt'a ise 55-60 civarı. Eğer siz de TürkNet'e geçmek isterseniz davet kodumla birlikte bir ay bedava kullanabiliriz.

Bence bunların arasında en iyisi yine Turknet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…