Son düzenleme:
Katılmıyorum altyapıyı zaten tt verecek o yüzden asıl önemli olan internet sağlayıcısı, altyapısı kötüyse zaten bir şey değişmez altyapı iyiyse sağlayıcı tercihi öne çık
Ne yani türk telekomdan 24 mb bi paket aldığın zaman diğer internet sağlıyıcıları bunu premiım 24mb yapmıyor.
Önemli olan altyapı.

Türk Telekom dan 24 lük paketi 95 TL gibi bir fiyata almaktansa altyapı kontrolleri sonrası maksimum 100 e kadar hızları 85-95 ₺ civarında alternatif iss lerden alınabilir. Yani en başta bakılacak şey altyapı eğer bu iyiyse diğer İSS'lerde de sorun çıkma olasılığı düşüktür bu yüzden alternatif daha ucuz firmalara bakılmalıdır. Ha benim param var uğraşamam kimseyle diyip 100 lük paketleri 150 ₺ civarında almakta kullanıcı inisiyatifi ve konforudur, bir şey denilemez.

An itibari ile TürkNet'te başvuru yaptım. Evime bağlandığında burada deneyimlerimi paylaşacağım.

Bende Netspeed kullanıyorum. Netspeed türktelekomun altyapısını kullanıyor. Türk Telekomdan hangi pingi alıyorsan Netspeed de de onu alırsın. Benim altyapım fiber olduğundan herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Netspeed'in de Türknet'in de artıları eksileri var.
Eğer Netspeed'de pinginiz olmassa daha iyi hizmet alırsınız.
Türknet'te sorun yaşadığınız zaman çözülmesi çok zaman alır veya hiç çözülmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…