TürkNet vs NetSpeed

Son düzenleme:
Katılmıyorum altyapıyı zaten tt verecek o yüzden asıl önemli olan internet sağlayıcısı, altyapısı kötüyse zaten bir şey değişmez altyapı iyiyse sağlayıcı tercihi öne çık
Ne yani türk telekomdan 24 mb bi paket aldığın zaman diğer internet sağlıyıcıları bunu premiım 24mb yapmıyor.
Önemli olan altyapı.

Türk Telekom dan 24 lük paketi 95 TL gibi bir fiyata almaktansa altyapı kontrolleri sonrası maksimum 100 e kadar hızları 85-95 ₺ civarında alternatif iss lerden alınabilir. Yani en başta bakılacak şey altyapı eğer bu iyiyse diğer İSS'lerde de sorun çıkma olasılığı düşüktür bu yüzden alternatif daha ucuz firmalara bakılmalıdır. Ha benim param var uğraşamam kimseyle diyip 100 lük paketleri 150 ₺ civarında almakta kullanıcı inisiyatifi ve konforudur, bir şey denilemez.

Merhabalar, ben evimde Türk Telekom ADSL paket kullanıyorum ve bugün taahhütüm bitiyor. NetSpeed ile TürkNet arasında kaldım. NetSpeed bana 68 Mbps vereceğini vadediyor TürkNet ise 50.

NetSpeed'te paket kaybı yaşayan arkadaşlar olmuş, bu genel bir sorun mudur yoksa altyapı ile ilgili mi? Ağırlıklı olarak CS:GO oynuyorum Türk Telekom'da 45-50 ping alıyorum NetSpeed'e geçersem pingim yükselir mi? Türknet'in müşteri hizmetlerini sorun etmesem NetSpeed'le TürkNet arasında kalmadan direk TürkNet derdim.

Bana lütfen başka operatörler önermeyin, şu fiyata şu daha iyi olur demeyin objektif bir şekilde konusu geçek iki operatörü karşılaştırırsanız sevinirim.
Bende Netspeed kullanıyorum. Netspeed türktelekomun altyapısını kullanıyor. Türk Telekomdan hangi pingi alıyorsan Netspeed de de onu alırsın. Benim altyapım fiber olduğundan herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı