Çözüldü TürkNet YAPA'da mıyım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

elvancetin

Hectopat
Merhabalar, acaba kontrol eder misiniz yapa altyapısında mıyım? Ben sorduğum zaman evet öylesiniz demişlerdi sizce öyle mi?

Turknet VAE.png

Son düzenleyen: Moderatör:
TürkNet kaliteli ve kopmayan bir inernet için hızınızı 10/9unu kesmiş.
2.4kmden gelen kabloda bu hızlar bayağı kaliteli gibi.
Eğer ki 500M ve aşağısı yakınınızda bir santral var ise daha yüksek hızlara ulaşabilirsiniz.

Evimin hemen önünde bir kutu mevcut. Türk Telekom ekipleri genel de aralıklı zamanlar da gelip oradaki kutuyu açıp işlem yapıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Adsız2.png
    Adsız2.png
    5,9 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Evin önüne koydukları aktif FTTC saha dolabı ise henüz aktif olmamış.

Baya da merkezi bir konumdayız aslında. Yanımız da hastane ve siteler mevcut. Türk Telekom ekipleri genellikle geldiklerinde orada telefon tarzı bir şey kullanıyorlar. Sonra ayarlamalar yapıp gidiyorlar. Ayrıyetten bir sürü kablo bağlanmış durum da oraya.

Baya da merkezi bir konumdayız aslında. Yanımız da hastane ve siteler mevcut. Türk Telekom ekipleri genellikle geldiklerinde orada telefon tarzı bir şey kullanıyorlar. Sonra ayarlamalar yapıp gidiyorlar. Ayrıyetten bir sürü kablo bağlanmış durum da oraya.
Fotoğrafını buraya atar mısınız? Eski pasif saha dolabı mı yoksa yenil aktif FTTClerden mi bakalım?

Fotoğrafını buraya atar mısınız? Eski pasif saha dolabı mı yoksa yenil aktif FTTClerden mi bakalım?

Tamam resmini çekip atacağım. Bir ara Google Chrome'da ekran kartı sürücümü indirirken 7 Mbps ile sınırlı olan internetim bir anda 60-70 Mbps gördü bu normal mi? Normalde 700 KB/sn indirmesi gerekirken bir anda 6-7 MB/sn indirmeye başladı. Ama oda en fazla 3-4 saniye sürdü.

Merhabalar, acaba kontrol eder misiniz yapa altyapısında mıyım? Ben sorduğum zaman evet öylesiniz demişlerdi sizce öyle mi?

Eki Görüntüle 539799

Merhaba, Kocaeli/Çayırova da bir mahallede oturuyorum. TürkNet yapa altyapı hizmetinin verilebildiği ilçeler arasında çayırova da mevcut ancak adresimde ADSL hat üstünden en fazla 12-13 Mbps hız verebileceklerini söylüyorlar. VDSL dahi yok. Dün müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah ettim. Bana masraflı bir işlem olduğu için hemen her yere ulaştıramıyoruz yapa hizmetini dedi. Ama ben başvurunuzu yaptım altyapı için ekiplerimiz adresinize gelip kontrolü sağlayacaklar ardından bilgilendirme amaçlı ararız dediler. Ayrıca mahallenizdeki istek çok fazlaysa da gelme ihtimali yükselecektir dedi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı