TürkNet'e geçilmeli mi?

Normal kullanım için bile geçilmez biz bilgi almak için aradığımızda hemen müşteri hizmetleri bağlandı anlattı anlattı adresi aldı hız testi falan yaptı ortalama 15 mb dowland 4 mb uploud kesin alırsın hatta üstüstü bile çıkabilir testlerde dedi ben 12'ye 2.5 alıyordum aradığım zamanki internetimde hız falan da düşmeycekti başta güzeldi kayıt için bilgileri falan telefondan aldılar kurulum için ekip istemediğimizi söyledik TürkTelekom'da iken gelmişti ve sadece modeme şifre yazıp parasını alıp gitmişti bunu bende yapabiliyordum ve 60 liraya gerek yoktu neyse 1 hafta sonra bize internet geldi bu 1 haftalık sürede müşteri hizmetlerine kesinlikle bağlamıyorlar robot koymuşlar aynı şeyleri tekrar edip duruyor
Sonra işte internet açıldı bizim hız dediklerinin yarısı bile değildi 7.3'e 1.1 internet çıkıyordu testlerde modem TP-LİNK'in yeni alınan modemi idi kablolar eski interneti getiren kablolarda değişiklik yoktu hız düşüklüğü için aradım robot konuştu müşteri hizmetlerine bağlanamadım mobil uygulamalarından hızım düşük geliyor diye kayıt açtım buna 3 gün sonra konumunuzda arıza gözüküyordu düzelttik diye cevap attılar hızım sadece dowlandda 1 arttı 8.5'a artarken 0.9'a düşmüştüm tekrar aradım bu sefer yeni kullanıcı olmak için arar gibi yaptım müşteri hizmetleri hemen bağlandı tekrardan anlattım derdimi ilgili birime aktaracağını söyledi ve telefon yüzüme kapandı ha bu arada biz haziran ortasında kullanmaya başladık sonraki ay fatura geldi hesaplar tutmuyordu 2 ayı tam bile alsalar 130 yapardı 165 TL fatura gelmişti sabahtan oturdum müşteri hizmetlerine bağlanmak ve nedenini öğrenmek için tam 3 saat aradım olabilecek tüm kombinasyonları denedim ve hele şükür bağlandılar 60 kurulum dedi 40 önceki ay dedi 65 bu ay dedi totalde 165 liraydı biz kurulum istemedik bizi gelcez diye arayan olmadı gelen olmadı kurulumu kendim yaptım kayıt olurken de yetkili 2 kere sordu ikisinde de istemediğimizi söyledik fakat sonraki ay ne oldu ise zorunlu hizmet olmuş bunun adı yani bildiğin soygun üstelik kurulum isteyenlere de İzmir için 1 hafta kadar sonraya sıra veriyorlarmış ağustos'da ise 72 falan geldi bize her ay sadece 64.9 ödeyeceğimiz söylenmişti Türktelekomda vergiler dahil 55 veriyorduk, Ağustos oldu hızım dedikleri vaade yaklaşamadı bile 5'ince iptal için aradım karşıma birisi çıkmadı her gün arıyordum en son 11'inde birisi çıktı yetkili ve dedikleri belgeleri dediklerini numaraya faksladım 7-8 gün sonra belgenizde eksik vardır diye mail attılar eksiğin ne olduğunu öğrenemedim tabi ki ne çünkü karşımda muhatap , ilgili birisi yoktu forumları araştırdım yazanların hepsini ve dediklerini tekrar yolladım hangisi doğru ise kabul etsinler diye 4 sayfa falan oldu 3 gün sonra faks sonucunu mesaj attılar 24 saat içerisinde iptal olacak diye ve iptal oldu kurtuldum bunun sonucunda ise 75 güne 240 lira falan para verdim verdiğimi de kullanamadım ALMAYIN ALDIRTMAYIN !
Bu arada yeni internetimi TURKCELL tercih ettim hızım çok çok iyi öncekilere göre(60'a 35 gibi dehşet hızlı) ve aradığımda ilgiliyi hemen bulabiliyorum ben şuan çok memnumum 100 lira fatura ödüyorum ama kafam rahat internetim hızlı

Gayet yeterli. HD-FHD arası yayın yapılabilir.

Bu mesajıma yanlış bilgilendirme damgası çakılmış. Neresi yanlış bilgilendirme acaba? 3000 Bitrate verirsen cillop gibi yayın olur. Zaten ülkede herkes en yüksek kalitede yayın izleyemediği için takmaz. Zamanında Steam üzerinden 1080p 3000 Bitrate üzerinden yayın yaptım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı