Millenicom'dan TürkNet'e geçilmeli mi?

BreWerS

Kilopat
Telefon ile internetimin taahhütü şubatın 20'si gibi bitecek. Bugün sabah millenicom tarafından arandım taahhütümün biteceğini ve pakette indirim yapılacağını söylediler. Kabul etmedim çünkü ben taahhütsüz internet kullanmak istiyorum. Millenicom'un bir tarifesi 80 liraya 35 mbit taahhütsüz internet hizmeti veriyor ama ben o paketten faydalanamazmışım. Ben 2 senedir bunların müşterisiyim ne diye o paketi tanımlamıyorlar? 35 mbit taahhütlü yapılacağını söylediler ama fiyatı o pakete göre bariz artmakta. Bunlar hâla 24 mbit taahhütlü interneti kullanmam da ısrarcılar. TürkNet'e geçersem hem daha ucuz ödeyeceğim hem de taahhütsüz 35 mbit internete erişebilirim. Ayrıca 10 lira eklenince 75 mbit'e kadar hız sunabilirlermiş. 2 senedir kullanmaktayım sizce ne yapmalıyım?

Birde taahhütsüz internet paketi 245 TL gibi bir ücret çıkıyor. Bunu ödemeden geçmenin bir yolu var mıdır? ayın 20'sinden önce TürkNet için başvurursam taahhüt cezası çıkar mı?

Son fatura olarak ekstra geliyor cayma bedeli yinede millenicom ile detaylı bilgi alın sonra para ödemeyin, 245 TL taahhütsüz internete nasıl para istiyorlar ki.
Kullansan da kullanmasan da o parayı istiyorlar her türlü senden cayma bedeli olarak zaten.
Hocam taahhütsüz 24 mbit'lik internete 245 TL bana da çok saçma geliyor taahhütsüz o ay bu fatura çıkacak eğer ceza yersem de katlanacak yani. TürkNet bilgi verir mi acaba taahhüsayara başvurursam?
Adsız.png

Hocam taahhütsüz 24 mbit'lik internete 245 TL bana da çok saçma geliyor taahhütsüz o ay bu fatura çıkacak eğer ceza yersem de katlanacak yani. TürkNet bilgi verir mi acaba taahhüsayara başvurursam?
Eki Görüntüle 476257
120 TL cayma bedelini karşılıyor unutmayın, twitter varsa oradan türknet destek ile iletişime geç yada yeni abonelikte müşteri hizmetlerine bağlana biliyorsun telefonla arayarak bilgi alman iyi olur, detaylı bir araştır hocam 245 TL çok saçma ne diye alacaklar bir sorun tekrardan adam mı kandırıyorlar.
Türknet müşteri temsilcisi yok bu arada türknet online işlemlerden destek kaydı ile sorunlarını anlatıyorsun üye olduktan sonra telefonla ulaşman imkansız bir şey.

120 TL cayma bedelini karşılıyor unutmayın, twitter varsa oradan türknet destek ile iletişime geç yada yeni abonelikte müşteri hizmetlerine bağlana biliyorsun telefonla arayarak bilgi alman iyi olur, detaylı bir araştır hocam 245 TL çok saçma ne diye alacaklar bir sorun tekrardan adam mı kandırıyorlar.
Türknet müşteri temsilcisi yok bu arada türknet online işlemlerden destek kaydı ile sorunlarını anlatıyorsun üye olduktan sonra telefonla ulaşman imkansız bir şey.
Hocam yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Taahhütsayar'a başvurucam da onlar aradığında bu tür şeyleri onlara da söyleyeceğim. Başvurduktan sonra sanırım onları durumu öğrenmek için arayabiliyoruz oradan da söylerim dediğiniz gibi desteğe kayıtta açarım 24 mbit net'e 245 TL hırsızlıktan başka bir şey değil. Daha bunun telefon ücreti de var.

Ben teşekkür ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, mesaj üzerine kurulu bir şirket başvurunu yaptıktan sonra aktif olana kadar telefondan bilgi alabiliyorsun birde başvurudan sonra cep telefonuna türknet online işlemler kullanıcı adı şifre gönderiyorlar oradan işlemleri takip edebiliyor ve müşteri hizmetlerine soru sora biliyorsun.
Millenicom belgelere onay verdiğinde sıkıntı çıkartmadığı sürece işlemler kısa sürer yoksada uzar da uzar.
Ev telefonuna ayrı bir ücret çıkmıyor tek bir internet faturası geliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı