TürkNet'e geçilmeli mi?

Bir şey soracağım hız sorgulama yaptığın zaman tahmini hıza kaç Mbps diyordu.
Bence bir yayıncı linkiyle başvuru yap 1 ay dene sıkıntılar olursa kapattırırsın zaten kurulum ve ilk ay bedavaya geliyor.

Son düzenleme:
Bende 6 aydır kullanıyorum.İstanbul sefaköy de oturuyorum.Gayet memnunum arıza olunca da destek kısmından online işlemlerden yazdım 2 gün sonra evime ekip gönderdiler şuan için gayet memnunum.Bağlatmayı düşünürseniz Hakan Çalışgan şeklin de adımı verebilirsiniz.Faturalarımı düzenli ödediğim için siz ve ben bir ay ücretsiz kullanımda kazanabiliriz.

Peki modem parası falan ödüyor muyuz ?

3 senedir turknet kullanıyorum geçmemelisin falan diyen olmuş ama tam aksine bence kesinlikle geçmelisin, alınabilicek en iyi tarifedir turknet hatta 2 eve birden bağlattım ne kadar memnun olduğumu sen düşün.

Hattın 16 mbps destekli olmasa direk geç derdim. Ama Türknet 5 mbpsye de 100 mbpsyede tek fiyattan veriyor. Ben Türknet 35 mbps kullanıyorum önceden aynı evde ttnet , superonline , dsmart tecrübelerim oldu. Açık ara en az sorun ve kopma yaşadığım şirket Türknet.
Arkadaşların dediği gibi daha düşük hızlar için daha düşük fiyat ödediğin Netspeede geçmeni öneririm. Sanırım onlar da Türknet gibi modem vermiyorlar modemi kendin alıyorsun senin oluyor. Hem de müşteri hizmetleri var muhatabın da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…