Mor Fasulye
Kilopat
VDSL Tarifeler - Netspeed İnternet bunu öneriyorlar. Bence buna geç.
Bir şey soracağım hız sorgulama yaptığın zaman tahmini hıza kaç Mbps diyordu.35Mbps full limitsiz TurkNet paket speed test verileri aşağıdaki gibidir. Modem bir alt dairede ve Wi-Fi ile bağlıyım. İnternet kesilmeleri çok yaşamadım ancak ara sıra yavaş bağlanmalar olabiliyor TTNet'de yaşanmayan. Bir de aynı testi aynı hızla TTNet'e aboneyken yaptığımda 38-39Mbps'ler görmüştüm. Son olarak arada neredeyse 2 katlık fark var. O paraya değmez yani. Benim paketim 70 lira. TTNet bana aynı hızı 130 liraya sağlayabileceğini söyledi.
Eki Görüntüle 435252
Bence bir yayıncı linkiyle başvuru yap 1 ay dene sıkıntılar olursa kapattırırsın zaten kurulum ve ilk ay bedavaya geliyor.Arkadaşlar ilk bilgisayarımı 5. sınıfta almıştım ve 5. sınıftan beri TTNET kullanıyorum.
Kullandığım paket Yalın ULTRANET (16Mbps'ye kadar) 100 GB ve aylık paket ücreti 70-75 TL arası.
Fakat kullandığım paketten memnun değilim. Sizce TTNET'de kalıp başka bir pakete mi geçmeliyim, yoksa sözleşmeme bitince (Bitmesine az kaldı) TÜRKNET'e mi geçmeliyim ?
Çoğu kişi TÜRKNET'in müşteri hizmetleri olmadığını ve İnternet kesildiğinde veya başka bir şey olduğunda cevap veya geri dönüş alamayacağımı söyledi.
Sanki TTNET'de müşteri hizmetleri varda ne oluyor hep aynı terane arıyorsun reset attık beyefendi diyip gönderiyorlar seni.
TÜRKNET'in artıları ve eksileri nedir ? TÜRKNET kullanan arkadaşlar yorumlarda belirtirse çok sevinirim.
Sizce bu ne kadar doğru ve eğer doğruysa ne kadar etkiler ?
Ayrıca şunu da belirtmem de fayda var. Şuan da TTNET'de internet paketim de hızım 16 Mbps olarak gözüküyor fakat SPEEDTEST veya TÜRKTELEKOM hız testi sitelerine girip hız testi yaptığımda çıkan en fazla maksimum hız 9 veya 10 Mbps arada sırada da oda çok nadiren 12 Mbps falan çıkıyor. TTNET'i defalarca arayıp bunu belirtmeme rağmen bir türlü paket hızımı alamıyorum.
NOT: İstanbul/Beykoz'da oturuyorum ve evimin desteklediği maksimum hız 16 Mbps
ANKETE KATILIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
Peki modem parası falan ödüyor muyuz ?Bir şey soracağım hız sorgulama yaptığın zaman tahmini hıza kaç Mbps diyordu.
Bence bir yayıncı linkiyle başvuru yap 1 ay dene sıkıntılar olursa kapattırırsın zaten kurulum ve ilk ay bedavaya geliyor.
YAPA nedir hocam ?YAPA varsa geçilebilir. Yok ise Netspeed geçin.
Türknet'in kendi altyapısı.YAPA nedir hocam ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.