Hocam adamlar konuşsa buraya yazıp sizi boşa yormam. Ama geçen gün başvuruyu yarıda bıraktım. Bir kaç saat sonra aradılar. Bu kadar mı ilgililer diyeceğim ama sanmıyorum. Umarım memnun kalırım. 6Mbps pakettimden
Ben TürkNet kullanıyorum şuan. AKK kaldırılmadan 1 hafta önce geçtiğim için sorun yaşamadım. Hediye haklarım ve komşum (fazla internet harcıyor) olmasa Netspeed'e geçeceğim. 58TL'ye 100Mbps hız, 200GB AKK, taahhütsüz ve telefonsuz. Gayet iyi.
Ben TürkNet kullanıyorum şuan. AKK kaldırılmadan 1 hafta önce geçtiğim için sorun yaşamadım. Hediye haklarım ve komşum (fazla internet harcıyor) olmasa Netspeed'e geçeceğim. 58TL'ye 100Mbps hız, 200GB AKK, taahhütsüz ve telefonsuz. Gayet iyi.
100Mbps AKK sonrası 24Mbps olucak. Aradaki 11Mbps sizin için önemli değilse Netspeed daha iyi bir tercih olabilir. Karar sizin. Üstelik 2019'a girdiğimizde (sorun çıkarmazlar ise) AKK'de kaldırılacak, 58TL'ye sınırsız 100Mbps internet... Süper.
100Mbps AKK sonrası 24Mbps olucak. Aradaki 11Mbps sizin için önemli değilse Netspeed daha iyi bir tercih olabilir. Karar sizin. Üstelik 2019'a girdiğimizde (sorun çıkarmazlar ise) AKK'de kaldırılacak, 58TL'ye sınırsız 100Mbps internet... Süper.
Aslında sizin dediğiniz daha uygun görünüyor. Fakat başvuruyu yaptık. Bu arada kopma ve ping yükselmeleri yok değil mi? Şuan kullandığım ISS(ISS demeye dilim varmıyor) fiber hizmet veriyor ama berbat.
Santrale göre değişir. Benim santralim Bakırköy, gece gündüz internetim tam hızında sorunsuz geliyor. Ama sizin bağlı olduğunuz santralde yoğunluk fazlaysa belki sorun yaşayabilirsiniz.