TürkNet'e Geçiş Hikayem

İkinizede çok teşekkür ediyorum

Hocam adamlar konuşsa buraya yazıp sizi boşa yormam. Ama geçen gün başvuruyu yarıda bıraktım. Bir kaç saat sonra aradılar. Bu kadar mı ilgililer diyeceğim ama sanmıyorum. Umarım memnun kalırım. 6Mbps pakettimden

TP LINK TD-W9970 almayı düşünüyorum 200TL.
TD W9977 zaten TD W9970'in güncellenmiş halı. Tasarım yeniliğine gidilmiş ve çekim gücü olarak daha başarılı. Ama o modelle ilgili pek sorun duymadım.

AKK olmadığı için millet yığınla TürkNet'e geçmeye çalışıyor. Aşırı yoğunluk var. Eğer interneti açamazlarsa Netspeed'e geçin.

Ben TürkNet kullanıyorum şuan. AKK kaldırılmadan 1 hafta önce geçtiğim için sorun yaşamadım. Hediye haklarım ve komşum (fazla internet harcıyor) olmasa Netspeed'e geçeceğim. 58TL'ye 100Mbps hız, 200GB AKK, taahhütsüz ve telefonsuz. Gayet iyi.

Ben TürkNet kullanıyorum şuan. AKK kaldırılmadan 1 hafta önce geçtiğim için sorun yaşamadım. Hediye haklarım ve komşum (fazla internet harcıyor) olmasa Netspeed'e geçeceğim. 58TL'ye 100Mbps hız, 200GB AKK, taahhütsüz ve telefonsuz. Gayet iyi.
Hocam bana AKK dayanmıyor :). 49TL'lik paket sanırım kotasız. Şuan kullandığım internet'de sözde fiber ama adamlar işi beceremiyor.

Peki hocam siz ne kullanıyorsunuz?
Dükkanda Uydunet 100 Mbps kullanıyorum. Kendi evimde TürkNet 35 Mbps kullanıyorum. Babamlar Netspeed 100 Mbps'ye kadar paket. Şimdilik 3 internette sorum yaşamadık. Babamı TürkNet'ten Netspeed'e geçirdik sorun yaşadığımız için. Netspeed o fiyatlar 1 Mart zam olacak.

Dükkanda Uydunet 100 Mbps kullanıyorum. Kendi evimde TürkNet 35 Mbps kullanıyorum. Babamlar Netspeed 100 Mbps'ye kadar paket. Şimdilik 3 internette sorum yaşamadık. Babamı TürkNet'ten Netspeed'e geçirdik sorun yaşadığımız için. Netspeed o fiyatlar 1 Mart zam olacak.
Ben kotasız bir ISS arıyorum. Ya kotasız yada kota bittikten sonra hızın çok düşmemesi mesela. En fazla 70 verebilirim. Şuan TürkNet var buna uyan.

100Mbps AKK sonrası 24Mbps olucak. Aradaki 11Mbps sizin için önemli değilse Netspeed daha iyi bir tercih olabilir. Karar sizin. Üstelik 2019'a girdiğimizde (sorun çıkarmazlar ise) AKK'de kaldırılacak, 58TL'ye sınırsız 100Mbps internet... Süper.

100Mbps AKK sonrası 24Mbps olucak. Aradaki 11Mbps sizin için önemli değilse Netspeed daha iyi bir tercih olabilir. Karar sizin. Üstelik 2019'a girdiğimizde (sorun çıkarmazlar ise) AKK'de kaldırılacak, 58TL'ye sınırsız 100Mbps internet... Süper.
Aslında sizin dediğiniz daha uygun görünüyor. Fakat başvuruyu yaptık. Bu arada kopma ve ping yükselmeleri yok değil mi? Şuan kullandığım ISS(ISS demeye dilim varmıyor) fiber hizmet veriyor ama berbat.

Santrale göre değişir. Benim santralim Bakırköy, gece gündüz internetim tam hızında sorunsuz geliyor. Ama sizin bağlı olduğunuz santralde yoğunluk fazlaysa belki sorun yaşayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı