Zaten yukarıda incelemesini atmıştım. Tekrar atıyorum, aşağıdaki linkten sen karar ver.
ASUS DSL-AC51 Modem Router İncelemesi - Technopat
Peki Teşekkürler, Galiba Tenda alacağım.

Zaten yukarıda incelemesini atmıştım. Tekrar atıyorum, aşağıdaki linkten sen karar ver.
ASUS DSL-AC51 Modem Router İncelemesi - Technopat
Bu arada VDSL2 ile VDSL durumu var bide. Benim alacağım modem VDSL2 destekli. VDSL bağlantısını da destekler mi?

Başlığı görünce memnuniyetsizlik sandım [emoji4] bende Turknet kullanıyorum, memnunum.

Hmm. VDSL kullanıyorum nasıl yapmam gerektiğini tam anlamadım. DSL Log kısmında sadece 6 saattir DSL bağlantısının aktif olduğunu görüyorum.

Hmm. VDSL kullanıyorum nasıl yapmam gerektiğini tam anlamadım. DSL Log kısmında sadece 6 saattir DSL bağlantısının aktif olduğunu görüyorum.
6 saat önce modemi kapatadıysan kopma olmuş demektir. ADSL de oluyor benim dediğim.

Peki Teşekkürler, Galiba Tenda alacağım.

Bu arada VDSL2 ile VDSL durumu var bide. Benim alacağım modem VDSL2 destekli. VDSL bağlantısını da destekler mi?
Sıkıntı yapma zaten sana sinyal VDSL2 gelecek.

Dostum Türknet düşünüyorum ama yazdıklarından sonra sana birkaç sorum var:
Ayda kaç lira ödeyeceksiniz ?
Maksimum 16mb demişler neden 8mb hıza ulaşıyorsun maksimum?

süper bişey şahsen ben kullaniyorum eski modemim bozuldu evin icinde zor cekiyordu,simdi ac51 var ve 20metre uzaktan bile 1 çekiyor ama herşeyi yükleyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…