ufoandaliens
Hectopat
Daha fazla
TurkNet pişmanlıktır. 1 yılı aşkın kullandım. NetSpeed'e geçtim, ilgi alaka muazzam. Para odaklı değil, müşteri odaklı bir politika izliyorlar.
TürkNet 100 mbit vereceği iddiasıyla bütün potansiyel müşterileriyle görüşüyor. YAPA yoksa 100 yerine 35 veriyor. Siz şu an 65 liraya 34 mbit alıyorsunuz başka tarifesi yok ama 76 liraya 75 mbit verebiliyor size NetSpeed. Ayrıca bir problem yaşadığım zaman robotlara derdinizi anlatamazsınız veya bir teknik problem yaşadığınız zaman destek kaydı açıp birkaç gün sonra problem bulunmadı diyerek başlarından savdıkları zamanları görmemişsiniz. Umarım görmezsiniz, en nihayetinde biz tüketiciyiz. Rekabet olacak ki bize faydası olsun ekonomik olarak ve hizmet olarak. Ben yukarıda bahsettiğim sıkıntıları çok yaşadım ve bu yüzden lanet ederek TurkNet'i bıraktım. Ayrıca ben ilk başladığımda 59.90 liraydı. 3-5 ay sonra baktım ki 64.90 ödüyorum. Aradım sordum, beyefendi daha iyi hizmet verebilmek için bunu yapmak zorunda kaldık. Hadi oradan! Sen bize sürpriz fiyat artışları yok diye gelirsen tüketici de bunu sorar adama ne oluyor diye... NetSpeed'e 12 ay kalma sözü verdim, onlar da benden aktivasyon hizmet bedelini almadılar ve sabit fiyat garantisi verdiler. Eğer 12 aydan önce çıkmak istersem tek borcum son fatura + ilk başta almadıkları aktivasyon ücreti. Çünkü Telekom kendi müşterisi olmadığı durumlarda firmalardan teknik ekip için hizmet bedeli kesiyor. Olay bundan ibaret.Ben geçerken 4-5 gün sürmüştü sanırım. Biraz sabırlı ol, sana kullanıcı adı, şifreni yollayacaklar. Onları modeme girdikten sonra kendiliğinden gelir.
Türknet on numara bence 35 mbt vdsl kullanıyorum ne kota ne hızda düşme ne taahhüt.
çok doğruTurkNet pişmanlıktır. 1 yılı aşkın kullandım. NetSpeed'e geçtim, ilgi alaka muazzam. Para odaklı değil, müşteri odaklı bir politika izliyorlar.
YAPA altyapısında olmalısınız herhalde. Santrale uzaklığınız ne kadar?TürkNet'in ilk haftaları biraz sancılı geçiyor. En sıkıntılı olanı ise ilk bağlanma ben 6 günde hallettim. Bu gecikme aslında Türk Telekom yüzünden oluyor. Şuan 45 Download 20 Upload alıyorum ve 65 TL veriyorum. Bu interneti Telekomda almaya kalksam kim bilir kaç TL vereceğim...
1 Hafta daha beklerim en iyi ihtimalle yine baglanmazsa NetSpeed'e belgelerimi yollayıp geçebilirim bende.TurkNet pişmanlıktır. 1 yılı aşkın kullandım. NetSpeed'e geçtim, ilgi alaka muazzam. Para odaklı değil, müşteri odaklı bir politika izliyorlar.
Bende YAPA altyapısın dayım fiyatı uygun olduğu için geçiş yapmak istedim.Ben geçerken 4-5 gün sürmüştü sanırım. Biraz sabırlı ol, sana kullanıcı adı, şifreni yollayacaklar. Onları modeme girdikten sonra kendiliğinden gelir.
Türknet on numara bence 35 mbt vdsl kullanıyorum ne kota ne hızda düşme ne taahhüt.
YAPA altyapısında olduğum için geçiş yapmak istedim ama Kurumsal firma gözüküyorsunuz diye bir saçmalık sundular böyle bir şey yok gözüküyor anladım tam olarak. Zaten 1 hafta için çözülmezse NetSpeed'e geçiş yapmayı düşünüyorum..TürkNet 100 mbit vereceği iddiasıyla bütün potansiyel müşterileriyle görüşüyor. YAPA yoksa 100 yerine 35 veriyor. Siz şu an 65 liraya 34 mbit alıyorsunuz başka tarifesi yok ama 76 liraya 75 mbit verebiliyor size NetSpeed. Ayrıca bir problem yaşadığım zaman robotlara derdinizi anlatamazsınız veya bir teknik problem yaşadığınız zaman destek kaydı açıp birkaç gün sonra problem bulunmadı diyerek başlarından savdıkları zamanları görmemişsiniz. Umarım görmezsiniz, en nihayetinde biz tüketiciyiz. Rekabet olacak ki bize faydası olsun ekonomik olarak ve hizmet olarak. Ben yukarıda bahsettiğim sıkıntıları çok yaşadım ve bu yüzden lanet ederek TurkNet'i bıraktım. Ayrıca ben ilk başladığımda 59.90 liraydı. 3-5 ay sonra baktım ki 64.90 ödüyorum. Aradım sordum, beyefendi daha iyi hizmet verebilmek için bunu yapmak zorunda kaldık. Hadi oradan! Sen bize sürpriz fiyat artışları yok diye gelirsen tüketici de bunu sorar adama ne oluyor diye... NetSpeed'e 12 ay kalma sözü verdim, onlar da benden aktivasyon hizmet bedelini almadılar ve sabit fiyat garantisi verdiler. Eğer 12 aydan önce çıkmak istersem tek borcum son fatura + ilk başta almadıkları aktivasyon ücreti. Çünkü Telekom kendi müşterisi olmadığı durumlarda firmalardan teknik ekip için hizmet bedeli kesiyor. Olay bundan ibaret.
AKN kalkmasıyla hızlarda düşüşler yaşandı ve bulunduğum bölge itibariyle akşam saatlerinde aşırı yığılma oluyordu ve bir Instagram videosu bile yüklenmiyordu. Oyunlarda ping problemim vardı. Aradım dedim böyle böyle, ben statik IP almak istiyorum dedim. Beyefendi statik IP almadan önce hattınızla ilgili teknik birkaç işlem yapsak, denemek ister misiniz birkaç gün dedi. Dedim olur tabi yapın. Birkaç ayarlama yaptı internet gitti geldi. Oyunlarda ping problemim kalmadı fakat yoğun saatlerde havuz IP sisteminden dolayı yine ara sıra yaşıyordum. Buna istinaden statik IP aldım. TurkNet'te CGNAT olayı çok fazla var. Artık abarttılar son dönemlerde.
Telekom ısrarla IPv6 altyapısı için yatırım yapmıyor. IPv4 altyapısında da artık IP adresi kalmadı. Kombinasyonlar tükeniyor. Ve donanımsal olarak tek bir fiziksel IP adresine yüzlerce modemi bağlıyorlar. Tıpkı ev internetinde birisi video izlerken sizin hızınızın kesilmesi gibi düşünün. Ben şu an bu problemi çekmiyorum. 16 mbit sabit alıyorum. En yoğun saatlerde bile.
YAPA altyapısın dayım o yüzden geçiş yapmak istedim ama bu kurumsal olayını anladım.TürkNet'in ilk haftaları biraz sancılı geçiyor. En sıkıntılı olanı ise ilk bağlanma ben 6 günde hallettim. Bu gecikme aslında Türk Telekom yüzünden oluyor. Şuan 45 Download 20 Upload alıyorum ve 65 TL veriyorum. Bu interneti Telekomda almaya kalksam kim bilir kaç TL vereceğim...
Kurumsal gözüküyorsunuz diye bir sorun çıkardılar anlamadım TürkTelekom'u aradım gözükmüyor dediler. 1 hafta daha bekleyeceğim geçiş yapılmazsa başka firmaları deneyeceğim.1 yıldan fazladır Turknet kullanıyorum. Hızım yüksek, indirmelerde 7+ Mb görüyorum. Bu 1 yıldan fazla ki sürecimde 2 gün internetsiz kaldım. O da Türk telekom'un alt yapı çalışması yüzünden oluşmuştu. Geçişim 5 günde tamamlanmıştı benim. Sizde neden böyle oldu acaba.