ufoandaliens
Hectopat
Daha fazla
Benim Türk Telekom'la taahhüdüm 30.03.2019 itibariyle bitti evrakları göndermiştim 26.03.2019'da ellerine ulaştığı bilgisini aldım. Taahhüdüm bitmeden 2 gün önce siz işlemlere başlayabilirsiniz bir kaç gün süreceği için önceden başlattım ki İnternetsiz kalmayayım. Ama bugün itibariyle hayla bir geçiş söz konusu değil. Sürekli beni oyalıyorlar, önceden sürekli ararlar telefonuma ulaşırlardı şuan ulaşamadıklarını söylüyorlar telefonuma bakıyorum sürekli açık gelen bir arama yok. Sizin için yazışmalarımı aşağıya bırakıyorum, 48 saat içinde geçiş sözünü verdikleri halde 1 hafta oldu daha geçiremediler. Son olarak bir yalan uydurdular diğer firmayla işlemim kurumsal olarak gözüküyormuş ama saçma bence taahhüdüm bitti benim o firmayla kurumsal nasıl gözükebilir ev İnternet'i kullanıyorum. Kesin olsun diye yine Türk Telekom'u arayıp sordum ben şu anda kurumsal gözüküyorum bireysele dönüştüreceğim dedim, müşteri hizmetlerindeki kadın şu an hat sahibinin adına kurumsal bir bağlantı gözükmüyor dedi. Yani ben anlamıyorum bu TürkNet'i neden oyalıyorlar gerekli bilgileri evrakları gönderdim neden hayla zorluk çıkarıyorlar.
Son düzenleyen: Moderatör: