TürkNet'e Geçiş Süreci

Arkadaşlar aklınızda olsun, internet ve telefonunuzu başla firmaya taşırken ayın son haftasına bırakmayın. Türk Telekom'dan TürkNet'e geçişte Türk Telekom diğer ayın faturasını almak için süreci gereksiz bahanelerle uzattı.

Senle aynı tarihte kargoya vermişiz ama benim halen aktif değil. Dün 48 saat içinde aktifleştirilecektir denildi.

Modem arayüzünden hat değerlerini paylaşır mısın? Hayırlı olsun bu arada.

VMG3312-B10B

Arkadaşlar merhaba bende 50 mb lik fiber bir paket kullanıyorum netspeedde steam da falan indirme 7 mb leri buluyor ama tarayıcıdan birşey indirdiğinde 500 1000 kb leri geçmiyor sebebi nedir. Dün torentte test yaptim 3 mb leri gördü torentle alakalıdır dedim varmı bilgisi olan, modem zyxel vmg8324 b10.

gerekli yerler'de zaten isim soyad imza yazar anlaşılır bi şekilde gözüküyor
Kullandığım İSS ve abone no yazmamız falan gerekmiyor değil mi? Bilgilendirilseniz sevinirim. Kaç sayfa?

Kullandığım İSS ve abone no yazmamız falan gerekmiyor değil mi? Bilgilendirilseniz sevinirim. Kaç sayfa?

fazla hatırlamıyorum ama 6 sayfa garanti vardı yok /// abone no vs ıss zaten telefon'la görüşürken hallediyorsun

fazla hatırlamıyorum ama 6 sayfa garanti vardı yok /// abone no vs ıss zaten telefon'la görüşürken hallediyorsun
Benim bilgisayarım yok yazıcım da yok başka yöntemi varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…