TürkNet'e Geçiş Süreci

  • Konuyu başlatan LmaR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 7B
Arkadaşlar aklınızda olsun, internet ve telefonunuzu başla firmaya taşırken ayın son haftasına bırakmayın. Türk Telekom'dan TürkNet'e geçişte Türk Telekom diğer ayın faturasını almak için süreci gereksiz bahanelerle uzattı.
 
Senle aynı tarihte kargoya vermişiz ama benim halen aktif değil. Dün 48 saat içinde aktifleştirilecektir denildi.
 
Modem arayüzünden hat değerlerini paylaşır mısın? Hayırlı olsun bu arada.


Adsız.png


Bizde TürkNet'e geçtik bir buçuk hafta oluyor. İnternet en fazla 30 mbps hız verdi. Ama ortalama 10 ile 20 mbps arasında oluyor. Ping uçuyor. Pubg oynanmaz halde şuan. Onun dışında sık olmasa da arada 20 30 saniyelik kesintiler olabiliyor. Ben modemden şüpheliyim modeminizin markasını yazar mısınız ?

logo.gif

VMG3312-B10B
 
Arkadaşlar merhaba bende 50 mb lik fiber bir paket kullanıyorum netspeedde steam da falan indirme 7 mb leri buluyor ama tarayıcıdan birşey indirdiğinde 500 1000 kb leri geçmiyor sebebi nedir. Dün torentte test yaptim 3 mb leri gördü torentle alakalıdır dedim varmı bilgisi olan, modem zyxel vmg8324 b10.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı