M mhteren Hectopat Katılım 5 Mart 2018 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2018 #31 Çok iyiymiş, ben işe gitmeden gta v için yüklemeye basmıştım, akşam geldiğimde yeni bitiriyordu [emoji23]
Çok iyiymiş, ben işe gitmeden gta v için yüklemeye basmıştım, akşam geldiğimde yeni bitiriyordu [emoji23]
Slmnbrknk Hectopat Katılım 30 Eylül 2016 Mesajlar 355 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2018 #32 mhteren dedi: Çok iyiymiş, ben işe gitmeden gta v için yüklemeye basmıştım, akşam geldiğimde yeni bitiriyordu [emoji23] Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Ben arkadaşımın 2 gün boyunca PC açık bırakarak indirdiğini hatırlarım
mhteren dedi: Çok iyiymiş, ben işe gitmeden gta v için yüklemeye basmıştım, akşam geldiğimde yeni bitiriyordu [emoji23] Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Ben arkadaşımın 2 gün boyunca PC açık bırakarak indirdiğini hatırlarım
M mhteren Hectopat Katılım 5 Mart 2018 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2018 #33 Slmnbrknk dedi: mhteren dedi: Çok iyiymiş, ben işe gitmeden gta v için yüklemeye basmıştım, akşam geldiğimde yeni bitiriyordu [emoji23] Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Ben arkadaşımın 2 gün boyunca PC açık bırakarak indirdiğini hatırlarım Genişletmek için tıkla... Çok fenaaa, umarım AKK'sı tümden kaşkar yıl sonuna doğru, internete erişmek gerçekten bir insan hakkı olmalı.
Slmnbrknk dedi: mhteren dedi: Çok iyiymiş, ben işe gitmeden gta v için yüklemeye basmıştım, akşam geldiğimde yeni bitiriyordu [emoji23] Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Ben arkadaşımın 2 gün boyunca PC açık bırakarak indirdiğini hatırlarım Genişletmek için tıkla... Çok fenaaa, umarım AKK'sı tümden kaşkar yıl sonuna doğru, internete erişmek gerçekten bir insan hakkı olmalı.
Slmnbrknk Hectopat Katılım 30 Eylül 2016 Mesajlar 355 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2018 #34 mhteren dedi: Çok fenaaa, umarım AKK'sı tümden kaşkar yıl sonuna doğru, internete erişmek gerçekten bir insan hakkı olmalı. Genişletmek için tıkla... O da zaten benim tavsiyemle TürkNet'e geçti 1 ay önce. Aynı altyapıdan şimdi 35 mbps download, 2 mbps upload alıyor.
mhteren dedi: Çok fenaaa, umarım AKK'sı tümden kaşkar yıl sonuna doğru, internete erişmek gerçekten bir insan hakkı olmalı. Genişletmek için tıkla... O da zaten benim tavsiyemle TürkNet'e geçti 1 ay önce. Aynı altyapıdan şimdi 35 mbps download, 2 mbps upload alıyor.