Dediğim gibi Kablonet yoksa NetSpeed diğerlerine bakma bile. O hızı daha ucuza NetSpeed'de alabiliyorsun. Link:
Fiber Pro 75 - Netspeed
Netspeed Türkiye'nin en ekonomik Taahhütsüz, Kotasız, Adsl, Vdsl, Fiber Hızında İnternet Paketleri Limitsiz Yalın Adsl · Ev Ofis İnternet · Sınırsız Adsl.netspeed.com.tr
Dediğim gibi Kablonet yoksa NetSpeed diğerlerine bakma bile. O hızı daha ucuza NetSpeed'de alabiliyorsun. Link:
Fiber Pro 75 - Netspeed
Netspeed Türkiye'nin en ekonomik Taahhütsüz, Kotasız, Adsl, Vdsl, Fiber Hızında İnternet Paketleri Limitsiz Yalın Adsl · Ev Ofis İnternet · Sınırsız Adsl.netspeed.com.tr
İnternette fazlaca kopma şikayeti okudum. En son isteyeceğim şey stabil olmayan internet. Ben emin olamadım açıkçası.
İnternette fazlaca kopma şikayeti okudum. En son isteyeceğim şey stabil olmayan internet. Ben emin olamadım açıkçası.
Pişman olursun,en mantıklı iki ISS.Ben de aynı sorun yüzünden emin olamadım, Vodafone daha sağlammış gibi geliyor.
Aynen hocam ben de ondan çekiniyorum açıkçası. Ben de NetSpeed'in packing loss ve ping sorunlarının sık sık okudum. Açıkçası bu sorunlardan muzdaripse TT kullanmaya devam ederim. Benim için çok önemli bir durum bu.İnternette fazlaca kopma şikayeti okudum. En son isteyeceğim şey stabil olmayan internet. Ben emin olamadım açıkçası.
Nerden okudun acaba link atabilir misin? TT bile kopmuyor NetSpeed mi kopucak sjsjjs.
Pişman olursun,en mantıklı iki ISS.
Nerden okudun acaba link atabilir misin? TT bile kopmuyor NetSpeed mi kopucak sjsjjs.
Pişman olursun,en mantıklı iki ISS.
İnternet Kopma Netspeed Sorunu Şikayetleri - Şikayetvar
İnternet, Kopma, Netspeed, Sorunu konuları hakkında bütün şikayet ve yorumlar Şikayetvar'da, hemen tıklayın!www.sikayetvar.com Netspeed - Şikayetvar
Netspeed ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere, markaya dair gelen yorum, şikayet & önerilere Şikayetvar sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.www.sikayetvar.com Netspeed - Şikayetvar
Netspeed ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere, markaya dair gelen yorum, şikayet & önerilere Şikayetvar sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.www.sikayetvar.com Netspeed - Şikayetvar
Netspeed ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere, markaya dair gelen yorum, şikayet & önerilere Şikayetvar sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.www.sikayetvar.com
Vodafone kullanan sayısı ile Netspeed kullanan sayısı bir değil ki hocamNetSpeed:1.012 şikayet,%98 geri dönüş,2.7 yıldız.
Vodafone:60.852 şikayet,%57 geri dönüş,1.6 yıldız.
.Vodafone Müşteri Memnuniyeti Sıfır!
Vodafone için yazılan 'Vodafone Müşteri Memnuniyeti Sıfır!' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Vodafone hakkında şikayet yazmak için tıklayın!www.sikayetvar.com
.Vodafone Müşteri Hizmetleri Yetkilisine Ulaşamamak
Vodafone için yazılan 'Vodafone Müşteri Hizmetleri Yetkilisine Ulaşamamak' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Vodafone hakkında şikayet yazmak için ...www.sikayetvar.com
.Vodafone Müşteri Temsilcisine Ulaşmak İmkansız!
Vodafone için yazılan 'Vodafone Müşteri Temsilcisine Ulaşmak İmkansız!' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Vodafone hakkında şikayet yazmak için tık...www.sikayetvar.com
.Vodafone Müşteri Memnuniyeti Kisvesi Altında Taahhüdüm Uzatıldı.
Vodafone için yazılan 'Vodafone Müşteri Memnuniyeti Kisvesi Altında Taahhüdüm Uzatıldı.' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Vodafone hakkında şikaye...www.sikayetvar.com
.Vodafone Tarafından 14.90 TL Haksız Ücret Alındı
Vodafone için yazılan 'Vodafone Tarafından 14.90 TL Haksız Ücret Alındı' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Vodafone hakkında şikayet yazmak için tı...www.sikayetvar.com
Vodafone kullanan sayısı ile NetSpeed kullanan sayısı bir değil ki hocam.