TürkNet'e geçmeli miyim?

Bu haberi duyduğuma çok sevindim. Geçmeyi düşünebilirim ama hattım 74 Mbit teorik destekliyor, 50 yeterli olur diye düşünüyorum. Teşekkürler bilgilendirme için :)

Statik IP'yi AKN kalktığı vakitler TT altyapısının leş olmasından dolayı, TT dahil bütün firmaların yaşadığı ping sorunlarının olduğu 3-4 ay boyunca kullandım. İlk başta 10 liraydı. En son 15 liraydı fakat 1.5 yıldır kullanmadım kullanmaya gerek duymadım.
Hocam üst mesajınızda kullandığınız söylemediniz mi? :D Kafam karıştı da şuanda kullanıyor musunuz NetSpeed üzerinden ve ekstra ücret talep ediyor mu NetSpeed? Tam olarak anlayamadım da :D

Hocam üst mesajınızda kullandığınız söylemediniz mi? :D Kafam karıştı da şuanda kullanıyor musunuz NetSpeed üzerinden ve ekstra ücret talep ediyor mu NetSpeed? Tam olarak anlayamadım da :D
35 Mbit Netspeed kullanıyorum. AKN kalktığı vakitlerde 3-4 ay statik IP kullandım. En son 15 lira vermiştim faturama ek olarak statik IP için. Şu an statik IP kullanmıyorum.

Geçmeyi düşünebilirim dediğim şey ise 75 Mbit olan yeni paket. O sebeple hatlar karıştı sanırım :)

NetSpeed müşteri hizmetleri ile görüştüm gayet ilgililerdi ve 75 Mbps alacağımı aldığım zaman bana ulaşacak internetin modemde bir sorun yoksa 3 4 Mbps eksilip 70 civarı geleceğini söylediler. Taahhütüm bittiğinde geçeceğim büyük ihtimalle, yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Türk Telekom'a artık 85 TL verip 16 Mbps almaktan bıktım.

Vodafone 300 lira cayma bedelimizi ödeyerek karşılığında 12 ay boyunca 100 TL, diğer 12 ay boyunca 110 TL ödeyeceğimizi söyledi bana çok uygun geldi hem bilindik bir marka, Vodafone'yi önerir misiniz peki? Teklif ettikleri hız 50 Mbps.

Teklif ettikleri hız 50 Mbps.

Dediğim gibi Kablonet yoksa NetSpeed diğerlerine bakma bile. O hızı daha ucuza NetSpeed'de alabiliyorsun. Link:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı