Türknet'e mi Geçilmeli, Superonline'ye mi?

Yer
İstanbul
Ben şu an Türk Telekom kullanıyorum ve Süper Online'a geçeceğim.
Başka internetini değiştirecek olan var mı?
TürkNet ile SüperOnline arasında kaldım gelen cevaplara göre kararımı vereceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
TürkNet ile SüperOnline arasında kaldım gelen cevaplara göre kararımı vereceğim.
TürkNet için, teknik servisi çok kötü deniliyor. İşin düşerse uğraştırırlar gibi.

Türknet teknik destek (MH = Müşteri Hizmetleri) bir süre sonra ulaşılamaz oluyor. Herkesin sıkıntı çektiği konu bu. Bende Türknet abonesiyim. Ben kendi problemimi MH'ni aradım ve ulaşamadım zamanında ve Türknet online işlemler sayfasında destek mesajı oluşturdum. Anında geri dönüş e-postası attılar ve problemimi giderdiler. Adamlar canlı görüşme usulünden tasarruf etmek adına böyle bir uygulama yapmışlar kendi gözlemlediğim kadarıyla. Genel olarak insanların MH'den yakındığı problemde bu aşılabilecek bir durum yani. Hizmet iyi olduğu sürece bağlantın kopmadığı sürece tavsiyem Türknet'e geçmeni tavsiye ederim.

Fiber altyapın yoksa Superonline’a taahhüt verip boynuna zincir bağlamana ve fazla ücret ödemene gerek yok.

NetSpeed’in güzel ADSL tarifeleri var. Ben ve kullanan bir çok kullanıcı memnuniyet konularını forumda bulabilirsin. Hem ucuz, hem taahhütsüz daha ne olsun

Ben şuan SUPERONLİNE kullanıyorum 8MBİT destek verebiliyorlar ne FİBER ne VDSL alt yapısı getirebiliyorlar aylardır uğraşıyorum anca müdürlük keyfi olacak ki getirecekler arka balkon komşum fiber kullanıyor ben adsl sadece fiberde iyi diye duydum superonline bende bugün TTNET port başvurusu yaptım ona geçeceğim sanırım kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…