Türknet'e mi Geçilmeli, Superonline'ye mi?

Ben şuan SUPERONLİNE kullanıyorum 8MBİT destek verebiliyorlar ne FİBER ne VDSL alt yapısı getirebiliyorlar aylardır uğraşıyorum anca müdürlük keyfi olacak ki getirecekler arka balkon komşum fiber kullanıyor ben adsl :D :D sadece fiberde iyi diye duydum superonline bende bugün TTNET port başvurusu yaptım ona geçeceğim sanırım kararsızım
Latif bey bende sizin gibi 8 MBİT almaya mahkum birisiydim ta ki Türknet'e geçene kadar. Tüm operatörleri aradım hepsi 8 MBİT'ten fazla veremeyiz bulunduğunuz yere dediler. Fakat Türknet bana 12 MBİT vereceğini söyledi ve yaptı.12 MBİT küçük bir değer gelebilir 😀 ama alabileceğim maksimum hizmeti alıyorum bu açıdan bakınca en iyisi bu benim için. Sizde sorun sizede bir bağlantı hızı iyileştirmesi yapabilirler.

Altyapınız hangisi ise onu tercih edin.
Dostum bütün altyapı Türk Telekoma ait zaten. Konuyu açan arkadaşa tavsiyem kesinlikle Superonline. 6 yıla yakındır kullanmama rağmen toplasan 4 5 kez anca kesilme sorunu olmuştur. Eğer fiber varsa bence onu seç yok eğer fiber yoksa altyapının VDSLl'i destekleyip desteklemediğini öğrenerek VDSL seçimide yapabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Superonline kullanıyorum. Servis olsun, internet kalitesi olsun gayet sağlıklı. Daha hiç kopma, takılma, hız düşüşü tarzında hiçbir şey yaşamadım. 50 Mbit fiber benim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Turknet kullanıcısıydım. Bugün Netspeed'e başvurumu yaptım. Müşteri hizmetleri diye bir şey yok. Mesai saatleri içinde bile ulaşamıyorsunuz. Her şeyi destek kaydı açarak çözmemizi istiyorlar ya da robotun verdiği cevaplara göre. Ayrıca geçen sene başladığım gibi hizmet ve kalite alamıyorum artık. 13-14 Mbit hız testi sonucu çıkıyor. 30 saniyelik Instagram videosu açılmıyor. 65 lira olması da cabası

Netspeed 56 liralık tarife + 10 lira statik IP verip 66 liraya paşalar gibi şahsıma verilen IP adresini kullanacağım. Pingsiz, lagsız, internet için 12 ay boyunca sabit fiyat garantisi ile 66 liraya bu hizmet gayet iyi bence.

Latif bey bende sizin gibi 8 MBİT almaya mahkum birisiydim ta ki Türknet'e geçene kadar. Tüm operatörleri aradım hepsi 8 MBİT'ten fazla veremeyiz bulunduğunuz yere dediler. Fakat Türknet bana 12 MBİT vereceğini söyledi ve yaptı.12 MBİT küçük bir değer gelebilir 😀 ama alabileceğim maksimum hizmeti alıyorum bu açıdan bakınca en iyisi bu benim için. Sizde sorun sizede bir bağlantı hızı iyileştirmesi yapabilirler.

Açıkçası turknet yeni duydum bı ön yargı var ve müşteri temsilcisi pek iyi değil arkadaşım :) uğraşıyor yeni bağlattı da kimseye ulaşamıyor
Superonline kullanıyorum servis olsun internet kalitesi olsun gayet sağlıklı. Daha hiç kopma , takılma , hız düşüşü tarzında hiç bir şey yaşamadım. 50 MBİT fiber benim.

İşte fark o Superonline fiber de gayet iyi ben 8 mbit kullanmak zorunda kalıyorum Superonline da fakat hiç kopma olmadı ve müşteri temsilcisi gayet güzel ilgileniyorlar ama alt yapı sorunu oldu hep bir türlü fiber e geçiş yapmadılar şimdi onlardan ayrılmayı düşünüyorum :) dün aradım 12 verelim diyorlar arka komşum da fiber var bende yok :) TTNet e alt yapı ve port başvurusu yaptım gelirse VDSL veya fiber olur 24 mbit veya üstü bakalım turknet veya TTNet tercih ederim Superonline fiyatları pahalı şuan için :)

Açıkçası turknet yeni duydum bı ön yargı var ve müşteri temsilcisi pek iyi değil arkadaşım :) uğraşıyor yeni bağlattı da kimseye ulaşamıyor

İşte fark o Superonline fiber de gayet iyi ben 8 mbit kullanmak zorunda kalıyorum Superonline da fakat hiç kopma olmadı ve müşteri temsilcisi gayet güzel ilgileniyorlar ama alt yapı sorunu oldu hep bir türlü fiber e geçiş yapmadılar şimdi onlardan ayrılmayı düşünüyorum :) dün aradım 12 verelim diyorlar arka komşum da fiber var bende yok :) TTNet e alt yapı ve port başvurusu yaptım gelirse VDSL veya fiber olur 24 mbit veya üstü bakalım turknet veya TTNet tercih ederim Superonline fiyatları pahalı şuan için :)
Altyapının yenilenmesi için ne yapılması gerekiyormuş? 🤔 Öğrenebildiyseniz biraz bahseder misiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı