mertbektas12
Kilopat
Herkese iyi akşamlar. Yaklaşık 2 hafta önce yeni bir eve taşındım ve TürkNet ile iletişime geçtim. Altyapımın 75 Mbps desteklediğini söylediler, ben de tamamdır gelin bağlayın dedim. Gönderdikleri evrakları çıkartıp imzalatıp kargoladım, kimlik fotokopimi sisteme yükledim ve hepsi ellerime ulaştı, onaylandı. Sadece eve gelip bağlantıyı yapmak kaldı diye düşünürken 2-6 iş günü içinde gelecek denen ekip 5. gün geldi ve binada altyapı var ancak daireye internet çekilmemiş, elektrikçi bulup çektirin ve tekrar talep oluşturun dedi. Elektrikçiye hattı çektirdim ve sonra tekrar talep oluşturdum. Artık 6. gün oldu ve o gün içinde 3 kez müşteri hizmetleriyle konuştum ve her seferinde bugün kesin gelecekler, 21.30'a kadar çalışıyorlar ve gelmeden sizle iletişim kuracaklar demelerine rağmen ne gelen ne arayan oldu. Ertesi gün aradılar. 2 gün sonra gelebiliriz dediler ancak zaten randevu günümüz geçti, bari yarın gelin dememe rağmen çok yoğunluk var dediler ve gelmediler. O ekip bugün geldi ve Türk Telekom buraya DSL sinyalini henüz göndermemiş, bizim yapabileceğimiz bir şey yok, Türk Telekom'a yönlendiriyoruz, onlar gün içinde gelip bağlayacak dediler. Yine ne gelen ne giden var ve az önce aradım, artık pazartesiye sarkar diyorlar. 2 haftadır tüm evrak işleri bitmiş, aboneliği açılmış bir kullanıcıya internet hizmeti götüremiyorlar.
Son düzenleyen: Moderatör: