Türknet'in internet hizmetini başlatmaması

TürkNet farklı hat falan bakmıyor. İnterneti önce telefonu sonra açarım demiyor. Telefon ve interneti aynı anda açıyor. Adamlar bakıyor telefonun taahhüt'ü devam ediyor. İnterneti'de açmaz. İnterneti'de iptal ettirmişsin. Telefonu'da iptal ettirmen gerekiyor'ki adam hizmeti başlatsın. Telefonun taahhüt bitiş süresi cuma gününe denk geliyor. İnternetsiz yapamam diyorsan ara TT'yi telefonu iptal ettir. Sonra TürkNet hattını aktifleştirsin.

Tamam telefon ve interneti aynı anda açıcak zaten ancak yeni abonelik işlemi ile tekrar hat çekicek bunun onunla hiçbir alakası yok eski telefon hattımda açık kalıcak ayrıca her eve bir telefon bağlanır diye bir kural mı var kardeşim.

Her türlü telefonun taahhüt'ü bitmeden TürkNet'e geçemeyeceksin sen. Adamlar sana zorunlu olarak telefon veriyor. Telefon'u ister kullan ister kullanma. Ayrıca telefon hattı açık falan kalmayacak. Ayın 29'unda TT'yi arayıp telefon hattını iptal ettireceksin. Sonra TürkNet senin işlemlerini başlatır. Yeni hat aldığın için direk TT'nin eline düşeceksin zaten. TürkNet'in sitesinde yazdığı gibi yeni hat için 20 gün diyor. Sonra TT'deki çalışanları sana yeni hat ayarlayacak.

Geçme güzel kardeşim, Türknet TTnetten daha kötü hız sınırlıyorlar, Arızan olunca ekip bulamazsın nakil yaptıramazsın, TTneti sevdiğimden değil fakat superonline alt yapısı yoksa TT en iyi seçenek.

Bu çözümü üreten zaten türknet böyle bir şey mümkün olmasa bunu yapamazlar zaten bilirkişiler konuşsana da bilgimize bilgi katsak,hız sınırlıyorlar derken zaten 100 e kadar veriyorlar ki enim komsularım kullanıyor ben aynı fıyata 24 hız alıyorum onlar 75 kotaları 2 katı benimkinin 150 kötü olucak bir durum yok aynı altyapı zaten.

Yeni hat bağlantısı sağlandı aktif olmasını bekliyorum haftasonu araya girdiği için pazartesi ya da salı açılır dediler.

Pazartesi sabah itibari ile açtılar yeni aboneliğim 1 hafta sürmüş oldu özetle.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı