Türknet'in statik IP alınmamasına rağmen statik IP vermesi

• Konuyu başlatan ddia
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 862

ddia

Hectopat
3 gün önce bulunduğum bölgede yapılan bakımdan sonra IP adresimin değişmediğini fark ettim. Konunun benden kaynaklı olmadığına 100% eminim çünkü bahsettiğim bakımdan önce böyle bir problem yoktu, ve bakımdan sonra da herhangi bir teknik değişiklik yapmadım. Açtığım destek kaydına da 3 gündür saçma sapan otomatik cevaplar alıyorum. Bu kadar saçma ve basit bir sorun için 3 gündür oyalıyorlar ve büyük ihtimal aynı şekilde devam edecekler. İşim gereği sık sık IP değiştirmem gerekiyor (VPN/Proxy kullanmadan). Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

3 gün önce bulunduğum bölgede yapılan bakımdan sonra IP adresimin değişmediğini fark ettim. Konunun benden kaynaklı olmadığına 100% eminim çünkü bahsettiğim bakımdan önce böyle bir problem yoktu, ve bakımdan sonra da herhangi bir teknik değişiklik yapmadım. Açtığım destek kaydına da 3 gündür saçma sapan otomatik cevaplar alıyorum. Bu kadar saçma ve basit bir sorun için 3 gündür oyalıyorlar ve büyük ihtimal aynı şekilde devam edecekler. İşim gereği sık sık IP değiştirmem gerekiyor (VPN/Proxy kullanmadan). Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Merhaba, destek kayıt numaranızı paylaşır mısınız?

Ekiplerimiz gerekli kontrolleri yaparak size dönüş sağlayacak, ben de ayrıca ekiplerimiz ile iletişime geçeceğim.
Ekibiniz belki de oturduğu yerden 5 dakikada çözebileceği bir sorunu çözmek yerine hizmetimi iptal etmeme razı oldu. Gerçekten mükemmel bir ekip.

Dosya Ekleri

• Screenshot_551.png
    Screenshot_551.png
    66,8 KB · Görüntüleme: 78
Hayatımda herhangi bir şirketten aldığım en kötü destek. Resmen yalvarıyorlar iptal etmem için, seçenek kalmadı sanırım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_563.png
    Screenshot_563.png
    23 KB · Görüntüleme: 73
Hayatımda herhangi bir şirketten aldığım en kötü destek. Resmen yalvarıyorlar iptal etmem için, seçenek kalmadı sanırım.
Statik IP ile ne alakası var bunun? Kendi kendinize sinirleniyorsunuz. Statik değil işte sistem atıyor size IP yi. Modemi resetleyip deneyin.

Statik IP ile ne alakası var bunun? Kendi kendinize sinirleniyorsunuz. Statik değil işte sistem atıyor size IP yi. Modemi resetleyip deneyin.
Aynısı arkadaşıma oldu 3 4 gün resetlemesine rağmen geçmedi sonra kendi kendine düzelmiş arkadaş kendi kendine sinirlenmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı