TürkNet'te ping sorunu herkeste mi var?

kinyass

Decapat
Yaklaşık 1 haftadır ping sorunum var, onlarca kez reset attım, bilgisayarın konumunu değiştirdim en sonunda ethernet kablosuyla bağladım ancak hiçbir çözüm ping sorunumu çözmedi. Test yaptığımda her şey normal çıkıyor ancak oyunlarda pingim çok yükseliyor, herhangi bir internet sitesine girerken bile 5-10 saniye beklemek zorunda kalıyorum. Bu sorun şu anda herkeste mi var ve çözümü var mı?

Evet bende de var aynı sorun günlerdir video izlerken falan 1080p de bile kasıyor oyunlarda da pingden dolayı atıyor altyapıda falan sorun var herhalde depremden önce de sorun vardı çünkü.

Yaklaşık 1 haftadır ping sorunum var, onlarca kez reset attım, bilgisayarın konumunu değiştirdim en sonunda ethernet kablosuyla bağladım ancak hiçbir çözüm ping sorunumu çözmedi. Test yaptığımda her şey normal çıkıyor ancak oyunlarda pingim çok yükseliyor, herhangi bir internet sitesine girerken bile 5-10 saniye beklemek zorunda kalıyorum. Bu sorun şu anda herkeste mi var ve çözümü var mı?
Merhaba, yaşadığınız sorun ile ilgili OİM üzerinden destek kaydı oluşturmanızı rica ederim.

Test yapmadım fakat oyunlarda bende ping yok. (Gigafiber)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı