Peki NetSpeed?
NetSpeed önermem. Paket kaybı sorunu yaşayabilirsin. Oyundan soğutur.
Peki NetSpeed?
Senin için test yaptım. Şu anda internete 6 kişi bağlı.Peki netspeed?
Kullanıyorum, paket kaybı sorunu 1 kere dahi yaşamadım. Superonline'da paket kaybından oynayamıyordum.NetSpeed önermem. Paket kaybı sorunu yaşayabilirsin. Oyundan soğutur.
Pingden kastınız yurtiçi sunucularsa ping yok da denemez var da denemez. Fakat yurt dışı sunucularında doğrudan peering olmasına rağmen garip bir şekilde ping değerleri yüksek.
TürkNet bu ay itibari ile bağlantıları kendi omurgası üzerinden yönetmeye başladı. Aradaki hop noktaları azaltıp uplink upgrade ettiler.
Senin için test yaptım. Şu anda internete 6 kişi bağlı.
Kullanıyorum, paket kaybı sorunu 1 kere dahi yaşamadım. Superonline'da paket kaybından oynayamıyordum.
Hocam bu fotoğraftan bir şey anlayamadım.Senin için test yaptım. Şu anda internete 6 kişi bağlı.
Kullanıyorum, paket kaybı sorunu 1 kere dahi yaşamadım. Superonline'da paket kaybından oynayamıyordum.
Dolaştırarak bağlamış ama ping 50.
Türknet ve TT'ye göre daha az ping veriyor. İnternete de 6 cihaz bağlı.Hocam bu fotoğraftan bir şey anlayamadım.
TürkNet ve TT'ye göre daha az ping veriyor. İnternete de 6 cihaz bağlı.
Merhabalar. Bu ay veya Ekim'de TT ile olan tahattütümüz bitiyor. Yeni bir ISS'e geçeceğiz. Aklımda TürkNet var ama ping sorunu var diyorlar. Gerçekten öyle mi?
Benim attığım fotolaran 30 ms çıkarmanız lazım. Santralde problem var ve 30 ms ile başlıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.