TürkNet'te ping sorunu var mıdır?

Hocam konuyla alakasız ama hareketli fotoyu nasıl koydunuz?

Netspeed 35MBPS-6MBPS kullanıyorum 63TL'ye. CS:GO'da rekabetçide Ping'im 29'lara kadar düştü. Hiçbir ping sorunu yaşamadım. Netspeed öneririm.
Müşteri hizmetleri falan nasıl? Sitesinden sorguladım 53 Mbps dedi. Santrale olan uzaklık 340 metre imiş. Port yok diyor bunların anlamları nedir?
Hocam konuyla alakasız ama hareketli fotoyu nasıl koydunuz?
Eskiden koyanlarınki değişmedi.

Müşteri hizmetleri falan nasıl? Sitesinden sorguladım 53 Mbps dedi. Santrale olan uzaklık 340 metre imiş. Port yok diyor bunların anlamları nedir?
Şu anda evde internetiniz varsa o porttan hızlıca geçiş yapıyorlar. Kurulum ücreti vs. almadan. Eğer internetiniz varsa port sizin için sıkıntı değil. Müşteri hizmetleri güzel, 30dk-1 saat içinde dönüş yapıyorlar. Ben daha bir sıkıntı yaşamadığım için müşteri hizmetleriyle çok muhattap olmadım.
Ping değerleri sende biraz daha fazla olabilir çünkü benim santrale uzaklığım 135 metre.

Modem falan biz alıyoruz değil mi?
Aradaki farka bakıp seçimi ona göre yapın. Eki Görüntüle 666519Eki Görüntüle 666520
Hocam bu fotoğraflardan hiçbir şey anlamadım. Biraz yardımcı olabilir misiniz?

Altyapına bağlı. Bakır kablonu fareler kemirdiyse ya da fiber kablon kalitesizse bir şey bekleme. TT'den ne alıyorsan TürkNet'ten de o pingi alırsın. Çünkü TürkNet TT'nin altyapısını kullanıyor.

Ping olarak aynı almaz bunu söyleyim. TürkNet'in kendi pop çıkışları var ve TT'ye göre kat kat daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…