Pingden kastınız yurtiçi sunucularsa ping yok da denemez var da denemez. Fakat yurt dışı sunucularında doğrudan peering olmasına rağmen garip bir şekilde ping değerleri yüksek.
TürkNet bu ay itibari ile bağlantıları kendi omurgası üzerinden yönetmeye başladı. Aradaki HOP noktaları azaltıp uplink upgrade ettiler.
Şu anda evde internetiniz varsa o porttan hızlıca geçiş yapıyorlar. Kurulum ücreti vs. almadan. Eğer internetiniz varsa port sizin için sıkıntı değil. Müşteri hizmetleri güzel, 30dk-1 saat içinde dönüş yapıyorlar. Ben daha bir sıkıntı yaşamadığım için müşteri hizmetleriyle çok muhattap olmadım.
Ping değerleri sende biraz daha fazla olabilir çünkü benim santrale uzaklığım 135 metre.
Şu anda evde internetiniz varsa o porttan hızlıca geçiş yapıyorlar. Kurulum ücreti vs. almadan. Eğer internetiniz varsa port sizin için sıkıntı değil. Müşteri hizmetleri güzel, 30dk-1 saat içinde dönüş yapıyorlar. Ben daha bir sıkıntı yaşamadığım için müşteri hizmetleriyle çok muhattap olmadım.
Netspeed Türkiye'nin en ekonomik Taahhütsüz, Kotasız, Adsl, Vdsl, Fiber Hızında İnternet Paketleri Limitsiz Yalın Adsl · Ev Ofis İnternet · Sınırsız Adsl.
Burada Valve sunucusunun ping değerleri yer alıyor. TürkNet sunuculara direk bağlanırken diğeri dolaştırarak bağlanıyor. Bu yüzden de ping yüksek çıkıyor.
Burada Valve sunucusunun ping değerleri yer alıyor. TürkNet sunuculara direk bağlanırken diğeri dolaştırarak bağlanıyor. Bu yüzden de ping yüksek çıkıyor.
Altyapına bağlı. Bakır kablonu fareler kemirdiyse ya da fiber kablon kalitesizse bir şey bekleme. TT'den ne alıyorsan TürkNet'ten de o pingi alırsın. Çünkü TürkNet TT'nin altyapısını kullanıyor.