TürkNet'te ping sorunu var mıdır?

Pingden kastınız yurtiçi sunucularsa ping yok da denemez var da denemez. Fakat yurt dışı sunucularında doğrudan peering olmasına rağmen garip bir şekilde ping değerleri yüksek.
TürkNet bu ay itibari ile bağlantıları kendi omurgası üzerinden yönetmeye başladı. Aradaki HOP noktaları azaltıp uplink upgrade ettiler.
Hocam konuyla alakasız ama hareketli fotoyu nasıl koydunuz?

Netspeed 35MBPS-6MBPS kullanıyorum 63TL'ye. CS:GO'da rekabetçide Ping'im 29'lara kadar düştü. Hiçbir ping sorunu yaşamadım. Netspeed öneririm.
Müşteri hizmetleri falan nasıl? Sitesinden sorguladım 53 Mbps dedi. Santrale olan uzaklık 340 metre imiş. Port yok diyor bunların anlamları nedir?
Hocam konuyla alakasız ama hareketli fotoyu nasıl koydunuz?
Eskiden koyanlarınki değişmedi.

Aradaki farka bakıp seçimi ona göre yapın.
ping.turknet.1.png
ping.turknet.11.png

Müşteri hizmetleri falan nasıl? Sitesinden sorguladım 53 Mbps dedi. Santrale olan uzaklık 340 metre imiş. Port yok diyor bunların anlamları nedir?
Şu anda evde internetiniz varsa o porttan hızlıca geçiş yapıyorlar. Kurulum ücreti vs. almadan. Eğer internetiniz varsa port sizin için sıkıntı değil. Müşteri hizmetleri güzel, 30dk-1 saat içinde dönüş yapıyorlar. Ben daha bir sıkıntı yaşamadığım için müşteri hizmetleriyle çok muhattap olmadım.
Ping değerleri sende biraz daha fazla olabilir çünkü benim santrale uzaklığım 135 metre.

Şu anda evde internetiniz varsa o porttan hızlıca geçiş yapıyorlar. Kurulum ücreti vs. almadan. Eğer internetiniz varsa port sizin için sıkıntı değil. Müşteri hizmetleri güzel, 30dk-1 saat içinde dönüş yapıyorlar. Ben daha bir sıkıntı yaşamadığım için müşteri hizmetleriyle çok muhattap olmadım.
Modem falan biz alıyoruz değil mi?
Aradaki farka bakıp seçimi ona göre yapın. Eki Görüntüle 666519Eki Görüntüle 666520
Hocam bu fotoğraflardan hiçbir şey anlamadım. Biraz yardımcı olabilir misiniz?

Altyapına bağlı. Bakır kablonu fareler kemirdiyse ya da fiber kablon kalitesizse bir şey bekleme. TT'den ne alıyorsan TürkNet'ten de o pingi alırsın. Çünkü TürkNet TT'nin altyapısını kullanıyor.

Ping olarak aynı almaz bunu söyleyim. TürkNet'in kendi pop çıkışları var ve TT'ye göre kat kat daha iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı