TürkNet'te pingin 200 olması sorunu

furkansgt1905

Decapat
Türk Telekom internet kullanıyorum, bundan önce 40 Mbps TürkNet kullanıyordum. 2 ay iyiydi, sonra 200 ping almaya başladım. Hiç ilgilenmediler. Bende Türk Telekom'a geçtim. 6 aydır bir problemim yoktu. Ta ki 5 gün önceye kadar. İnternetime kimse bağlı değil, sadece kullandığım PC bağlı. O da kablolu bağlantı ile, ama 200 pingim var. Sürekli Discord'a ve CS'de aynı modemde sorun olabileceğini düşündüm. Arkadaşımın internet kullanıcı adı ve şifresini alarak onun netini kendi evime kurdum. Bir problem yoktu. Ping 50 idi hatta. Sonra kendi internetimi bağladım ve bir anda 180'e çıktı. Kullandığım kablo CAT6 kablo, en iyi kablolardan. Modemimde iyi. Bilgisayarımda iyi. Ama bu sorunu bir türlü çözemiyorum. Bir tane router kullanıyorum. Ondan ping olabilir diye düşündüm. Fakat onun bağlantısını kesip kullandım. Yine aynı, hiçbir fark olmadı. Gece 5'de bile pingim var. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin sorunun TurkNet ile ilgili değil. Büyük ihtimalle TurkNet'in kendi omurgasının olmadığı bir yerden hizmet alıyorum. TT'nin trafik doyuma ulaşınca sende ping yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…