TürkNet'ten Memnun Musunuz?

Makaleler
8
Taahhütüm bitince TürkNet'e geçmeyi düşünüyorum ama Donanim Arşivi öyle bir anlatmişki pek geçme isteğim kalmadı bunun gibi sorunlar yaşayan var mı?
Altyapım 75 Mbps'ye kadar destekliyor

1 haftadır kullanıyorum. 2-3 kez kopma yaşadım, yüksek ihtimal kablolardan kaynaklı. SNR margin değerleri de iç açıcı değil. Buradaki kablolar yüksek ihtimal benden yaşlılar. Ona rağmen 77 Mbps download ve 8 Mbps upload alıyorum. Kısacası memnunum. CS:GO'da ilk kez 45 ping gördüm

Herhalde 2 seneyi doldurdum. Şu ana kadar bir problem yaşamadım. Teknik destekle görüşmeme gerek bile olmadı. 3 kişiyi de referans ile geçirdiğim için 3 ay bedava kullanmış oldum. Önceden Türk Telekom kullanıyordum, onda da sıkıntı yoktu fakat kotayı geçince hız düşüyordu. Aldığım hız 35 Mbps bu arada. Altyapım Türk Telekom'a ait.

Türknette neredeyse herkes bir sorunu olana kadar memnundur. Ben de 2 yıldır memnundum. 4-5 gündür uğraşıyorum. Sorun çözmede sınıfta kalıyorlar.

3 yıldan fazla olmuştur Türknet kullanıyorum. Son 1-2 aya kadar hiçbir sorunum olmadı. Son 1 aydır bağlantı kalitesi yerlerde. Kopmalar oluyor.

1-1.5 ay kadar önce 35 MBPS olan paketten 75 MBPS olan pakete geçtim keşke geçmeseydim. 75 MBPS verebiliriz dediler 60 MBPS üstüne çıkmadı, sonra hızı 40 MBPS'a sabitlediler. Ertesi gün 50 oldu sonra yine 40 oldu.

Bende 35 MBPS olan pakete geri döndüm. Dün altyapı çalışması vardı. Bağlantı kalitesi bir nebze olsun düzelse de bu sefer de upload hızım 0.7 MBPS'e sabitlendi. Yani son 1-2 aydır saçma sapan bir sorun(lar) var.

Eğer biraz daha böyle devam ederlerse millenicom'a geçme gibi bir düşüncem var. Zaten müşteri hizmetleri yok. Kayıt oluşturuyorsun. Önceden kayıtlara çok hızlı bakılırdı. Şimdi kayıtlara bakmalar da yavaşlamış.

Bu soruyu 2 ay önce sorsaydın gözüm kapalı sorunsuz derdim ancak şimdi öyle bir yorum yapamıyorum. Ancak bulunduğunuz bölgedeki altyapıya göre sorun yaşamayabilirsiniz de.

Bir ara kopma sorunu yaşıyorum virüs başladıktan sonra. Arıza kaydı oluşturunca sorunu düzelttiler, ben memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…