Türksat Kablonet 50 Mbps hızda Ping dalgalanması

Eğer kablosuz kullanıyorsan kablosuz internet hızını çok etkiliyor, ping dalgalanması yapıyor. Ben bu sorundan dolayı kablolu kullanmaya başladım, interneti en yüksek hızda kullanıyorum.

Sorun bundan kaynaklanmıyorsa bunun birçok sebebi olabilir.

Olayda şu kablosuz Türk Telekom kullanırken 23 ms sabit alıyordum ama Kablonet'in kablosuzunda 29'a çıktı ama sabit değil yükselip iniyor kabloluda kullanma şansım yok şu anlık.

Olayda şu kablosuz Türk Telekom kullanırken 23 ms sabit alıyordum ama Kablonet'in kablosuzunda 29'a çıktı ama sabit değil yükselip iniyor kabloluda kullanma şansım yok şu anlık.
Seninki yine iyiymiş. Ben kablosuz ile 1.000 ms üzeri alıyordum. Çok lag yapıyordu. Kablolu ile 0 ms alıyorum.

Halen kablosuz teknolojilerin gelişmesi gereken adımlar var.

Sorunun kaynağını bulmak için birkaç test uygulamalısın. Kablolu olarak test edersen sorunun kablosuz olup olmadığını tespit edebilirsin. Eğer sorun kablolu ile alakalı değilse ise tekrar yazabilirsin.

Ama işte bak ince ayrıntıda şu Türk Telekom'dayken neden böyle yapmıyorduda Kablonet'te yapıyor firmanın modemimi kötü o zaman? .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…