seko83 Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 543 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #31 Clasi4 dedi: Binaya yakın zamanda KabloNet fiber altyapı geldi. Superonline'dan KabloNet'e geçmek istiyorum şu anki aboneliğimi iptal ettirip mi başvurmalıyım yoksa onlar iptal edip kendi servislerine geçiş yapabiliyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Dostum benim sana tavsiyem şu önce alacağın interneti bağlat ondan sonra mevcut internetini iptal et böylece internetsiz kalmazsın
Clasi4 dedi: Binaya yakın zamanda KabloNet fiber altyapı geldi. Superonline'dan KabloNet'e geçmek istiyorum şu anki aboneliğimi iptal ettirip mi başvurmalıyım yoksa onlar iptal edip kendi servislerine geçiş yapabiliyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Dostum benim sana tavsiyem şu önce alacağın interneti bağlat ondan sonra mevcut internetini iptal et böylece internetsiz kalmazsın
O Omerk. Hectopat Katılım 23 Nisan 2018 Mesajlar 38 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus H610M-K D4 Anakart - i3 12100 İşlemci - 16 gb 3200 Ram- 6 gb gtx 1660 Ekran Kartı Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #32 Turksat daire icine uydu kablosu mu cekiyor fiber icin
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.667 Makaleler 2 Çözümler 12 16 Aralık 2021 #33 Omerk. dedi: Turksat daire icine uydu kablosu mu cekiyor fiber icin Genişletmek için tıkla... Evet Cat kablo çekiyor.
Omerk. dedi: Turksat daire icine uydu kablosu mu cekiyor fiber icin Genişletmek için tıkla... Evet Cat kablo çekiyor.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.065 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 16 Aralık 2021 #34 temmuzz dedi: Evet Cat kablo çekiyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi hocam. Uydu kablosu ile cat kablosu farklı şeyler.
temmuzz dedi: Evet Cat kablo çekiyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi hocam. Uydu kablosu ile cat kablosu farklı şeyler.
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.667 Makaleler 2 Çözümler 12 17 Aralık 2021 #35 Takeshi Kovacs dedi: Yanlış bilgi hocam. Uydu kablosu ile cat kablosu farklı şeyler. Genişletmek için tıkla... Evet karıştırmışım, haklısınız. RG6 kablo ile geliyor onu döşemişler. Şimdi kontrol ettim. Teşekkürler.
Takeshi Kovacs dedi: Yanlış bilgi hocam. Uydu kablosu ile cat kablosu farklı şeyler. Genişletmek için tıkla... Evet karıştırmışım, haklısınız. RG6 kablo ile geliyor onu döşemişler. Şimdi kontrol ettim. Teşekkürler.