Türksat Kablonet internette ping yüksek

YufusCan

Hectopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
100'e 5 Mbps Türksat Kablonet internetim var. Oldum olası ping sahibiyim. Yerli yabancı sunucu fark etmez sürekli rahatsız edecek kadar ping var. Bu değer birileri Wi-Fi üzerinden herhangi bir şey izlemeye başlayınca direkt uçuyor. Laptop kullanıyorum Wireless 5G bağlanıyorum Speedtest'lerde 75'e 4 Mbps gibi gösteriyor. Bunun Wireless bağlanmamdan kaynaklı olduğunu biliyorum ama maalesef Ethernet çekme gibi bir olanağım yok modem tavanda holde duruyor. Ben ne yapayım bu sorunu nasıl çözeyim? Yardımlarınızı bekliyorum. Bu ping benim kaderim deyip kabullenmiştim ama artık yeter.

Bende aynı sorunu yaşıyorum bazen düzeliyor bazen ping oluyor hatta Valorant falan oynayamıyorum modemi resetleyince biraz düzeliyor ama sorunu tam olarak bilmiyorum.

100'e 5 Mbps Türksat Kablonet internetim var. Oldum olası ping sahibiyim. Yerli yabancı sunucu fark etmez sürekli rahatsız edecek kadar ping var. Bu değer birileri Wi-Fi üzerinden herhangi bir şey izlemeye başlayınca direkt uçuyor. Laptop kullanıyorum Wireless 5G bağlanıyorum Speedtest'lerde 75'e 4 Mbps gibi gösteriyor. Bunun Wireless bağlanmamdan kaynaklı olduğunu biliyorum ama maalesef Ethernet çekme gibi bir olanağım yok modem tavanda holde duruyor. Ben ne yapayım bu sorunu nasıl çözeyim? Yardımlarınızı bekliyorum. Bu ping benim kaderim deyip kabullenmiştim ama artık yeter.
Senin sorununla tam alakası yok ama bu arada tarifelerde ki upload hızları güncellendi. Mesela 100 Mbps de upload hızı 15 Mbps ye yükseltildi. Tarifeler sayfasından diğer tarifeleri de inceleyebilirsin.
https://www.turksatkablonet.com/tarifeler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı