- Makaleler
- 8
Modemden önce lütfen müşteri hizmetlerini bir arayın. Büyük hayal kırıklığı yaşamıştım 16 mbps kullanabilirsiniz dediklerinde.şuanki kullandığım modeme bağlayabilirmiyim peki ?
Modemden önce lütfen müşteri hizmetlerini bir arayın. Büyük hayal kırıklığı yaşamıştım 16 mbps kullanabilirsiniz dediklerinde.şuanki kullandığım modeme bağlayabilirmiyim peki ?
olmadı öyle yapacağım ilk başta ararım teyit almak için sonra geçerimModemden önce lütfen müşteri hizmetlerini bir arayın. Büyük hayal kırıklığı yaşamıştım 16 mbps kullanabilirsiniz dediklerinde.
Kendi altyapısı varsa geçilir.
ozaman istiyorsanız geçebilirsiniz.Kendi fiber altyapısı gözüküyor.
Tanıdığım birkaç kişi bu modemi kullanıyorum gayet de memnunlar ama bilemedim siz böyle deyince.
Fiber dediğimiz FTTH fiberoptik kablo mu yoksa RFoG aktif ekipmanına gelen fiberin FTTB şeklinde COAX anten kablosu ile gelen versiyonu mu?Kablonet fiber altyapısı mevcut şu anki bulunduğum yerde.
goknet.com.tr
Modemin neyi var ki ben kullanıyorum aldığım hızı veriyor. (100 mbps)Kablonet'e geçmeyi düşünüyorsanız iyi orta bir modem almanız lazım. Size verecekleri çöpfinity 404 error (Infinity 404) modeli verecekleri için deneyiminiz kötü olacaktır. Modeme ayıracak gücünüz varsa geçin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.