Türksat Kablonet'e geçiş yapılır mı?

O DOCSIS için geçerli, KS VDSL kullanacak.
@ScoopsAhoy, bir şuradan sorgulama yapar mısınız, kaç çıkıyor?

Bende 19-24 arası 100den 25e düşüyor 100 olması için ek 40 lira istediler o yüzden söyledim.
Tekrardan aradım kendilerini hocam prime time denilen olay kaldırılmış artık yokmuş yani ve hız olarak da 75 alacakmışım. Modemim de uyuyormuş.

Tekrardan aradım kendilerini hocam prime time denilen olay kaldırılmış artık yokmuş yani ve hız olarak da 75 alacakmışım. Modemim de uyuyormuş.
Bizde var eski müşteri yeni müşteri muhabbeti her zaman yapılan birşey. İnternet bağlanınca bi 5g wifi ile bağlanıp hız testi deneyin bakalım.

Bende 19-24 arası 100den 25e düşüyor 100 olması için ek 40 lira istediler o yüzden söyledim.
Akıllı sınırsız zulümdür, AKK'den daha kötüdür.
Kaldırılmasına sevindim. Umarım uplouad hızını da mantıklı seviyelere çıkartırlar da yüzümüz güler.

Akıllı sınırsız zulümdür, AKK'den daha kötüdür.

Kaldırılmasına sevindim. Umarım uplouad hızını da mantıklı seviyelere çıkartırlar da yüzümüz güler.
Yurtdışında köy diyebileceğimiz yerlerde 900 hız alanlar var bizde internet falan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…