Türksat Kablonet'e geçiş yapılır mı?

50 çıkıyorsa nasıl 75 alacaksınız onu çözemedim ama " 75 Mbps ve üzeri hızlar sadece 24 D/S kanal birleştirme, 8 U/S kanal birleştirme özelliklerine sahip modemlerle sunulabilmektedir. " alıntısı var 75 alacaksanız bunu da bi sorun ayrıca prime time dediğimiz 19-24 saatleri arasında hız düşürme olup olmadığını da teyit edin. Gerekirse 75 başlayın baktınız hız 50 veriyor 14 gün cayma hakkınız var diye biliyorum en kötü durumda ona göre değişiklik yaparsınız.
O DOCSIS için geçerli, KS VDSL kullanacak.
@ScoopsAhoy, bir şuradan sorgulama yapar mısınız, kaç çıkıyor?

Tekrardan aradım kendilerini hocam prime time denilen olay kaldırılmış artık yokmuş yani ve hız olarak da 75 alacakmışım. Modemim de uyuyormuş.
Bizde var eski müşteri yeni müşteri muhabbeti her zaman yapılan birşey. İnternet bağlanınca bi 5g wifi ile bağlanıp hız testi deneyin bakalım.

Bende 19-24 arası 100den 25e düşüyor 100 olması için ek 40 lira istediler o yüzden söyledim.
Akıllı sınırsız zulümdür, AKK'den daha kötüdür.
Tekrardan aradım kendilerini hocam prime time denilen olay kaldırılmış artık yokmuş yani ve hız olarak da 75 alacakmışım. Modemim de uyuyormuş.
Kaldırılmasına sevindim. Umarım uplouad hızını da mantıklı seviyelere çıkartırlar da yüzümüz güler.

O DOCSIS için geçerli, KS VDSL kullanacak.
@ScoopsAhoy, bir şuradan sorgulama yapar mısınız, kaç çıkıyor?
Attığınız site çok yavaştı ben de başka siteden sorgulama yaptım:

1751126138177.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı