Türksit markası nasıldır?

Ben güncel modelleri çok fazla takip etmiyorum son dönemde ancak aşağıdaki gibi "Bağımsızlı bel ayarı" bulunan (İbrahim'in önerdiği model'de olduğu gibi) modellere yönelmen daha yararlı olur. Tam bağımsız bel açısı ayarlanabilen modeller çok da gerekli değil, oturma tablası düz kalınca aşağı kayıyorsun bu sefer. İbrahim'in attığı linkteki ürün videosunu izle anlatmak istediğimi anlayacaksın. Bel kısmı oturak kısmı ile birlikte arkaya - hafif yukarı doğru açılanıyor. Bu tip sandalyeler hem seni tutuyor hem de arka tarafta kafa destekleri olduğundan ( Veya İbrahim'in belirttiği modeldeki gibi arka yaslanma yeri uzun olduğundan" kafanı boş bırakmıyor. En kötü senaryoda ufak bir puf yastık koyuyorsun son derece konforlu biçimde devam ediyorsun.

Kolların yükselip alçalabilmesi de çok hayati bir konu bana sorarsan. Aşağıdaki modelde kolluklar aşağı yukarı ileri geri gidiyor görünüyor. Özellikle ayak boyu normalden fazla uzun veya normalden fazla kısa olan bireylerde çok sıkıntı oluyor bu özelliğin olmaması. Bel açısı - kafanı yaslayabileceğin bir boyun desteği ve kollukların ayarlanabilmesi özelliklerini desteklemesi haricinde senin bütçene göre ürünün kalitesi değişir elbette :)


Şu an bende de var bir sandalye ancak beli ayarlanmıyor, gerçekten bel - boyun her yerim çok ama çok sıkıntılı. Neyse ki bir ağrı vs olmuyor :) En yakın zamanda ben de VESA uyumlu monitör askı aparatı ve yeni bir koltuk alacağım. Sen konusunu açmasan farkında değilim, ben de akşama kadar çalışıyorum cidden eziyet haline geliyor. Boynumun zorlandığını şu an fark ettim :)

Para konusuna gelirsek 1200TL harcanır, gerçekten faydasını görürsün. Ben herkese öneriyorum ancak şu özelliklere sahip bir koltuğu ben de almadım kendime. Alsam ben de rahat edeceğim.
 

Geri
Yukarı