CatchFire Hectopat Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 724 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaçak Ekonomist 2 Ocak 2016 #11 O zaman Porshe modelini sipariş veriyorum. Tekrar bilgi için teşekkürler. İyi günler dilerim.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.473 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 2 Ocak 2016 #12 Ben teşekkür ederim, eline geçince deneyimlerini yeni bir konuda paylaşırsan faydalı olur. Beğenirsen başkalarına da önerirsin hem.
Ben teşekkür ederim, eline geçince deneyimlerini yeni bir konuda paylaşırsan faydalı olur. Beğenirsen başkalarına da önerirsin hem.
B Barış Güler Hectopat Katılım 23 Nisan 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2016 #13 BilgisayarKurdu dedi: Ben teşekkür ederim, eline geçince deneyimlerini yeni bir konuda paylaşırsan faydalı olur. Beğenirsen başkalarına da önerirsin hem. Genişletmek için tıkla... Kardeş ben dxracer veyahut porche makam koltuğu almayı düşünüyorum sence hangisini almalıyım bütçeyi zorlayabilirim ama bu sefer ekipman alamam (razer mamba 2015 edition wireless edition:600TL)
BilgisayarKurdu dedi: Ben teşekkür ederim, eline geçince deneyimlerini yeni bir konuda paylaşırsan faydalı olur. Beğenirsen başkalarına da önerirsin hem. Genişletmek için tıkla... Kardeş ben dxracer veyahut porche makam koltuğu almayı düşünüyorum sence hangisini almalıyım bütçeyi zorlayabilirim ama bu sefer ekipman alamam (razer mamba 2015 edition wireless edition:600TL)