TürkTelekom fatura üstüne IPhone 7 Plus alınır mı?

Sadece ben değil, daha ıspatlayabileceğım bir sürü operatör mağdürları var.

@win987 de S7 demek istedi sanırım :rolleyes:
Ben Android taraftarı değilim biraz. Ama Android 8.0 ile telefonlar hızlanacak diyorlar(İnşallah) . Ben yine de iOS tavsiye ediyorum.

Para bol ise 7+

iPhone 8'e de bir göz atın(Bomba gibi gelecek diyorlar). Şahsen ben beğenmedim. Orta tuş iPhone'nun DNA'sıydı :( Tasarım sorun değilse bence onu bekleyin.

Hiç bir telefon için ne taahüt riskine- aslında soygununa girmeye ne de kredi çekmeye değmez. Her alacağınız telefonun 2. eli siz ancak yarı fiyatına satarsınız, yani nakit fiyatının yarısına.

Ama yok, ben 100 lira ev kredisi çekmek istiyorum ama banka buna 80 lira da faiz koyuyor derseniz, işte buna da durmayın hemen alın derim. Çünkü biliyorum ki sizin ev kredi borcunuz bitene kadar evin değeri o faiz bircunu çoktan kapatıp zararını fazlasıyla karşılayacaktır.

Sonuc olarak; imkanınız var ise, ne telefon ne de araba gibi değerini ertesi gün kaybeden şeyler için asla kredi çekmeyin.

Türkiye'de operatörlerden sadece kontör alınır, o kadar. Özellikle pahalı telefonlarda inanılmaz bir kar oranı koyuyorlar. Peki telefonu nereden alacaksınız? İnternette fiyat araştırması yapın, en ucuz bulduğunuz güvenilir yerden alın.

Türk Telekom ofisinden alacağım. 4.800 Tl'ye denk geliyor. Tabiki daha ucuz yerler var, ama taksit imkanı yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı