TürkTelekom'da İnternet olmasın rağmen altyapı sorgulamasında altyapı yok denmesi

Hamsi ismaH

Hectopat
Şu an Türk Telekom kullanıyoruz dün TurkNet'e geçiş başvurularını tamamladık ve onay bekliyoruz. Ben müşteri hizmetleri ile konuştuğumda boş port yok geçiş yapsanız daha iyi olur dedi. Bu arada Türk Telekom 99 Mbps ama TurkNet 75Mbps'ye kadar altyapınız destekliyor dedi. Şu an Türk Telekom'a bağlı bir şekilde interneti hala kullanıyoruz ancak altyapı sorgulama sitelerin hepsinde altyapı yok diyor. Bu bir sorun yaratır mı?

Biz çok önceden arka sokaktan 20 metrelik kablo ile internet çekmiştik. Geçen senenin sonlarına doğru bizim sokağa direkler ve kablolar bağlandı bir kabloda bizim eve internetin olduğu odaya kadar getirildi. Bu yeni altyapıymış. Getiren adam şubeye gideceksiniz ve interneti bununla değiştireceksiniz dedi. Senenin başından beri kabloyu getirdiler ancak hiçbir yere bağlanmadı, öylece duruyor köşede. Bunu müşteri hizmetlerine izah ettiğimde modeminize gelen veriyi söylüyorum dedi. ("hani söylediğiniz 99 megabit bu yeni kablo olmasın?" ihtimaline karşı sordum)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı