Tüy dökücü krem tüyleri arttırır mı?

Limosed

Hectopat
Katılım
26 Haziran 2019
Mesajlar
844
Çözümler
4
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
15 yaşındayım ve bacaklarımda fazlaca tüy var. Bunları almak istiyorum ve tıraş makinesi yok. En iyi seçenek tüy dökücü krem olarak geliyor ancak bu kremler jilet gibi tüyleri arttırır, kalınlaştırır mı?
 
Jilet tüyleri arttırmaz ve kalınlaştırmaz. Bunun üzerine çok detaylı araştırmalar mevcut. Jiletin tüyleri arttırdığı ve kalınlaştırdığı saçma bir halk efsanesidir.
 
Tüy dökücü yerine, traş aletleri var onlar ile alabilirsin. Tüy dökücü yoğun çıkartabiliyor bazen.
 
Tüy dökücü krem arttırıyor maalesef bizzat senin yaşlarındayken denedim ve aşırı pişman oldum sonrasında.2-3 hafta iyi gibi duruyor ancak uzun vadede o tüyler uzun,kalın,simsiyah ve çok daha sık olarak geri döner sana.Jilet kullanabilirsin ancak sana tavsiyem hiçbir şey kullanmaman yönünde olur.
 
Bu genetikle alakalı hocam. Eğer ailende, babanda falan aşırı kıllanma varsa cımbızlada alsan belli bir yaştan sonra kılların artacaktır. Tüy dökücü kremlerin kıl arttımadan ziyade vücüdunuz hassas ise dokunma ihtimali var. Cildiyeden bu konuda bir öneri almadan kullanmayın derim.

Bu arada jelatin veya kremin kılları arttırdığı kanıtlanmadı ama badem yağının ve vazelinin kılları arttırdığı bayağı kanıtlı. Böyle de bir bilgi vermiş olayım. 🤣
 

Yeni konular

Geri
Yukarı