Tüy dökücü kullanılır mı?

Veet güzeldir. Ancak bazı kişilerde diğer tüy dökücülerde bir şey olmamasına rağmen bunda alerjik reaksiyon gördüğünü duymuştum. Bioder markasına bakabilirsin.
Daha mı güvenilirdir hocam şahsen ucuza kaçmayı doğru bulmuyorum bu tarz nadir durumlarda sizce o marka daha mı temizdir sanırım onda da sorun yaşayanlar olmuş.

Kıl dökücü gürleştirmez. Tabii özel bölge hariç diğer bölgelere Ağda ya da epilasyon yapman daha iyi kılları daha geç çıkardığı için. Yine de tüy dökücü sorun olmaz derini tahriş etmiyorsa.

Onun dışında herhangi bir yan etkisi olur mu peki hocam?
Hayır olmaz, zaten harici kullanılan bir kimyasal, derinde alerjik reaksiyon yapmıyorsa ancak tüylerini döker. Bu kadar takılma tüylerinin dökümesine diyeceğim ama randevuna geç kalacaksın bu gidişle :) veet veya bioderm alabilirsin öyle anormal bir kimyasal fark olmaması gerek - alt tarafı tüy dökücü krem alıyorsun.

Daha mı güvenilirdir hocam şahsen ucuza kaçmayı doğru bulmuyorum bu tarz nadir durumlarda sizce o marka daha mı temizdir sanırım onda da sorun yaşayanlar olmuş.
Ben ikisini de kullandım, bioder daha hızlı ve daha ince yaptı. Karar sizin.

Hayır olmaz, zaten harici kullanılan bir kimyasal, derinde alerjik reaksiyon yapmıyorsa ancak tüylerini döker. Bu kadar takılma tüylerinin dökümesine diyeceğim ama randevuna geç kalacaksın bu gidişle :) veet veya bioderm alabilirsin öyle anormal bir kimyasal fark olmaması gerek - alt tarafı tüy dökücü krem alıyorsun.
Yok hocam ne randevusu bakım için yapıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı