Cleante Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 1.729 Çözümler 3 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Veren 24 Kasım 2017 #21 astigmat13 dedi: İyi olup olmadığını nereden anlıyoruz? Belki gider araştırırım tüm marketleri ona göre seçerim. Genişletmek için tıkla... Çünkü vardı bende burun ve kulak başlığı iyiydi fakat tüy alma kısmı kötüydü. Büfe adı altında mini marketim var benim. Bana bu tarz ürünler çok geliyor denemek için.
astigmat13 dedi: İyi olup olmadığını nereden anlıyoruz? Belki gider araştırırım tüm marketleri ona göre seçerim. Genişletmek için tıkla... Çünkü vardı bende burun ve kulak başlığı iyiydi fakat tüy alma kısmı kötüydü. Büfe adı altında mini marketim var benim. Bana bu tarz ürünler çok geliyor denemek için.
o_ulcan Megapat Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 447 24 Kasım 2017 #22 Makine almanı öneririm. 16 yaşındayım ve makine kullanıyorum.
A astigmat13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2017 Mesajlar 2.509 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2017 #23 O zaman Teknosa, EvShop gibi yerlerden gidip elden alim. Bütçe 50 TL değerse aşabilirim önerileriniz beklerim.
O zaman Teknosa, EvShop gibi yerlerden gidip elden alim. Bütçe 50 TL değerse aşabilirim önerileriniz beklerim.
BarbarFedai Hectopat Katılım 17 Ekim 2015 Mesajlar 437 Yer Denizli/Merkezefendi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Kasım 2017 #24 astigmat13 dedi: Liseye yeni geçtim sakal bıyık yok. Kol altı ve diğer kısımlarda var anladınız. Genişletmek için tıkla... Okula erken başladım lise 1'im boynum kurtadam gibi. İmkanım olsa ağda yaparım.
astigmat13 dedi: Liseye yeni geçtim sakal bıyık yok. Kol altı ve diğer kısımlarda var anladınız. Genişletmek için tıkla... Okula erken başladım lise 1'im boynum kurtadam gibi. İmkanım olsa ağda yaparım.
Cleante Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 1.729 Çözümler 3 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Veren 25 Kasım 2017 #25 PREMIER PNT 233 KULAK VE BURUN BAKIM CiHAZI | Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji Al bak sana hesaplı bir şey diğerinden iyidir. Sinbo iyi değil. İdare eder bir şey en azından bu. Pili kaliteli ister bu makineler, pilden pile fark olur.
PREMIER PNT 233 KULAK VE BURUN BAKIM CiHAZI | Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji Al bak sana hesaplı bir şey diğerinden iyidir. Sinbo iyi değil. İdare eder bir şey en azından bu. Pili kaliteli ister bu makineler, pilden pile fark olur.
A astigmat13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2017 Mesajlar 2.509 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2017 #26 BarbarFedai dedi: Okula erken başladım lise 1'im boynum kurtadam gibi. İmkanım olsa ağda yaparım. Genişletmek için tıkla... Saçımı 2 haftada bir kestiriyorum öyle bir derdim yok. Cleante dedi: PREMIER PNT 233 KULAK VE BURUN BAKIM CiHAZI | Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji Al bak sana hesaplı bir şey diğerinden iyidir. Sinbo iyi değil. İdare eder bir şey en azından bu. Pili kaliteli ister bu makineler, pilden pile fark olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, alıyorum.
BarbarFedai dedi: Okula erken başladım lise 1'im boynum kurtadam gibi. İmkanım olsa ağda yaparım. Genişletmek için tıkla... Saçımı 2 haftada bir kestiriyorum öyle bir derdim yok. Cleante dedi: PREMIER PNT 233 KULAK VE BURUN BAKIM CiHAZI | Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji Al bak sana hesaplı bir şey diğerinden iyidir. Sinbo iyi değil. İdare eder bir şey en azından bu. Pili kaliteli ister bu makineler, pilden pile fark olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, alıyorum.
.Neo. Kilopat Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 559 Çözümler 6 25 Kasım 2017 #27 Jilet gerçekten de sıkıntı. Bence sen makine al.
A astigmat13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2017 Mesajlar 2.509 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2017 #28 .Neo. dedi: Jilet gerçekten de sıkıntı. Bence sen makine al. Genişletmek için tıkla... Sizin de öneriniz var mı akşama doğru almaya gideceğim?
.Neo. dedi: Jilet gerçekten de sıkıntı. Bence sen makine al. Genişletmek için tıkla... Sizin de öneriniz var mı akşama doğru almaya gideceğim?
Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 25 Kasım 2017 #29 17 yaşındayım 100 kez olmuştur hep makine ile aldım. 2 haftada bir çıkıyor.
A astigmat13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2017 Mesajlar 2.509 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2017 #30 Arkadaşlar makine biraz kıl bırakıyor ama jilet bırakmıyor. Yüzmeye gidiyorum.